خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس ام.آی ۶: سقوط کابل را نمی‌شد پیش بینی کرد

ایسنا | بین‌الملل | سه شنبه، 09 آذر 1400 - 15:30
رئیس سرویس جاسوسی خارجی انگلیس اذعان داشت که ارزیابی از پیشرفت طالبان در افغانستان در تابستان سال جاری میلادی کاملا نادرست بود اما سقوط کابل را به عنوان یک "شکست اطلاعاتی" رد کرد.
طالبان،كابل،سقوط،انگليس،رئيس،اذعان

رئیس سرویس جاسوسی خارجی انگلیس اذعان داشت که ارزیابی از پیشرفت طالبان در افغانستان در تابستان سال جاری میلادی کاملا نادرست بود اما سقوط کابل را به عنوان یک "شکست اطلاعاتی" رد کرد.
به گزارش ایسنا، ریچارد مور، رئیس سرویس اطلاعات خارجی انگلیس موسوم به ام‌آی۶ در گفتگویی با رادیو بی.بی.سی بار دیگر اذعان داشت: ارزیابی سرعتی که طالبان کنترل کابل را همزمان با خروج نیروهای نظامی انگلیس و آمریکا از افغانستان به دست گرفت، کاملا نادرست بود.
وی همچنین افزود: البته نباید این مساله را به ناکامی و شکست اطلاعاتی تعمیم داد.
هیچیک از ما سرعت سقوط کابل به دست طالبان را پیش بینی نکرده بودیم.
صادقانه بگویم اگر ما هر یک از اعضای شورای طالبان را جذب کرده بودیم و اگر هر یک از آنها را به عنوان یک مامور مخفی به کار می‌گرفتیم باز هم نمی‌شد سقوط کابل را پیش‌بینی کرد، چون طالبان هم از آن اطلاعی نداشت.
رئیس ام.آی۶ همچنین افزود: اغراق نیست که پیروزی طالبان را عقب گرد جدی بدانیم چون این مساله می‌تواند باعث تقویت روحیه تمامی افراط گرایان در سراسر جهان و بالاخص در پکن و مسکو شود.
انتهای پیام