خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمادگی بیمارستان‌های خوزستان برای مقابله با پیک احتمالی

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 09 آذر 1400 - 14:54
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از آمادگی بیمارستان‌های استان خوزستان برای مقابله با پیک احتمالی کرونا خبر داد.
خوزستان،واكسن،كرونا،دريافت،درمان،پزشكي،جندي

ایسنا/خوزستان معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از آمادگی بیمارستان‌های استان خوزستان برای مقابله با پیک احتمالی کرونا خبر داد.
دکتر فرهاد سلطانی در نشست قرارگاه عملیاتی و نظارتی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان که امروز (۹ آذرماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته مورد فوتی ناشی از کرونا در خوزستان نداشته‌ایم.
به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه در حال حاضر شرایط بیمارستان‌های خوزستان پایدار است، افزود: در حال حاضر تعداد بیماران مبتلا به کرونا که در بیمارستان‌های خوزستان بستری هستند، کمتر از ۱۵۰ نفر است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: به اندازه کافی تخت خالی در بیمارستان‌ها وجود دارد و در صورت وقوع پیک، آمادگی لازم را داریم و اکنون مشکل خاصی در زمینه درمان وجود ندارد.
وی با اشاره به روند واکسیناسیون، گفت: هر گونه مداخله درمانی و بهداشتی، نیازمند رضایت آگاهانه فرد است بنابراین نمی‌توانیم به زور کسی را ملزم به دریافت واکسن کنیم و الزام به تزریق واکسن از نظر اخلاق پزشکی پذیرفته نیست.
سلطانی افزود: باید با الزام ارائه کارت واکسن برای دریافت خدمات و همچنین تبلیغ دریافت واکسن، اعتمادسازی انجام شود و مردم را به دریافت واکسن قانع کنیم.
انتهای پیام