خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۹۶ درصد دانش آموزان پاوه واکسینه شدند

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 09 آذر 1400 - 13:42
کرمانشاه- سرپرست فرمانداری پاوه با اشاره به اجرای طرح ضربتی واکسیناسیون کرونا در این شهرستان، گفت: ۹۶ درصد دانش‌آموزان پاوه واکسینه شدند.
پاوه،درصد،واكسن،شهرستان،كرونا

جلیل بالایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: شهرستان پاوه در حال حاضر از نظر رنگ‌بندی کرونایی در وضعیت زرد قرار دارد و در هفته گذشته تعداد بستری‌های کرونایی به کمتر از سه نفر در ۲۴ ساعت گذشته رسیده است.
وی افزود: تاکنون ۸۸ درصد جمعیت هدف شهرستان پاوه دز اول واکسن و ۷۰ درصد دز دوم را دریافت کرده‌اند و ۹۶ درصد دانش‌آموزان و بیش از ۹۲ درصد جامعه فرهنگیان این شهرستان در برابر کرونا واکسینه شده‌اند.
سرپرست فرمانداری پاوه تصریح کرد: با وجود تبلیغات منفی و فضاسازی‌ها مبنی بر واکسن نزدن، مردم شهرستان پاوه از دریافت واکسن کرونا استقبال کرده‌اند و نقش علما و مسئولین محلی در ترغیب مردم به زدن واکسن مؤثر بوده است.
بالایی بیان کرد: طرح ضربتی واکسیناسیون کرونا با اعزام تیم‌های سیار به روستاها و مناطق دوردست همچنان ادامه دارد و انتظار داریم به زودی بیش از ۹۵ درصد مردم پاوه واکسینه شوند.