سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نمایشگاه شهر آفتاب توسط شهرداری دوره گذشته رها شد- اخبار تهران - اخبار اجتماعی تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 09 آذر 1400 - 13:11
رئیس شورای شهر تهران با اشاره به امکانات و زیرساخت‌های نمایشگاه شهر آفتاب گفت: متاسفانه علی‌رغم ظرفیت این نمایشگاه، مدیریت شهری دوره قبلی این نمایشگاه را رها کردند.
بودجه،شهر،نمايشگاه،آفتاب،تهران،1401،چمران

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم ؛ مهدی چمران در پایان جلسه امروز شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران در رابطه با بودجه سال 1401 دولت و حذف ردیف بودجه شهرداری‌ها اظهار کرد: پیش از این نیز در جلسات و نامه‌نگاری‌های متعدد از همکاران در برنامه و بودجه خواسته بودیم ردیف بودجه‌های مربوط به شهرداری‌ را افزایش دهند اما متاسفانه آنچه که تحت عنوان بودجه 1401 شهرداری به دولت رفته است حذف تمام تبصره‌ها و ماده‌هایی است که پیش از این در بودجه 1400 بوده است و این امر مشکلات متعددی را برای شهرداری ایجاد خواهد کرد.
وی همچنین درباره نمایشگاه شهر آفتاب و عدم برگزاری نمایشگاه‌ها در این مجموعه اظهار کرد: در نمایشگاه شهر آفتاب امکانات رفاهی متعدد و با هزینه ساخت بالا فراهم شده است ولی متاسفانه به دلیل عدم استفاده این مجموعه با مشکلاتی روبرو شده است و این در حالی است که نمایشگاه بین‌المللی در تهران جز آلودگی و ترافیک کارآیی دیگری ندارد.
چمران با اشاره به رها شدن این نمایشگاه‌ها عظیم توسط مدیریت شهری گذشته تصریح کرد: متاسفانه دوستان ما در دوره گذشته عنایت لازم را به شهر آفتاب با توجه به زیرساخت‌هایی که داشت نداشتند و آن را رها کردند و شرایط فعلی این نمایشگاه به وجود آمده است.
رئیس شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه قوانین و مقررات و قانون درباره خروج نمایشگاه‌ها از پایتخت وجود دارد، گفت: در زمینه باید تمام نمایشگاه‌ها باید خارج از پایتخت برگزار شوند.
انتهای پیام/