خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرسپولیس می‌تواند خودش را از دیگر تیم‌ها جدا کند

مشرق | ورزشی | سه شنبه، 09 آذر 1400 - 09:24
پیشکسوت باشگاه پرسپولیس گفت: پرسپولیس می‌تواند خودش را از دیگر تیم‌ها جدا کند اما باید روی کارهای روانی و تاکتیکی بیشتر کار و دقت کند.
پرسپوليس،بازي،تيم،ادامه،گل،قرار،مسجدسليمان،عبدي

به گزارش مشرق، حسین عبدی درباره عملکرد پرسپولیس و برتری این تیم مقابل نفت مسجدسلیمان اظهار کرد: این سه امتیاز خیلی مهم بود و پرسپولیسی‌ها توانستند خودشان را به بالای جدول برسانند اما در نیمه اول، پرسپولیس توفیق چندانی نداشت و حتی نفتی‌ها یک موقعیت خیلی خوب داشتند که نتوانستند استفاده کنند.
اواخر بازی، پرسپولیس چند موقعیت ایجاد کرد و تا محوطه جریمه هم خوب ظاهر شد اما در ادامه ناموفق بود.
او ادامه داد: در نیمه دوم، تغییراتی که انجام شد در دقایق ابتدایی بازی مثمرثمر بود و توانستیم بهتر بازی کنیم اما باز هم در ادامه، بازی متعادل شد و کمتر دیدیم پرسپولیس، نفت مسجدسلیمان را تحت فشار قرار دهد.
یک توپ هم عبدی نتوانست گل کند که این باعث می‌شود تیم و بازیکنان نتوانند روند رو به رشدشان را ادامه دهند اما نکته‌ای که وجود دارد این است که وقتی پرسپولیس گل می‌زند راحت‌تر بازی می‌کند و سعی می‌کند گلش را حفظ کند و بازی را تحت شعاع قرار می‌دهد.
بیشتر بخوانید: مهاجم پرسپولیس دست به دامن وزیر شد
پیشکسوت باشگاه پرسپولیس با بیان این‌که "قبل از گل استرس در تیم پرسپولیس حاکم است و گاهی اوقات بازیکنان به خاطر این استرس از بازی خودشان فاصله می‌گیرند،" گفت: باید از نظر روحی و روانی کار شود و تیم بتواند از دقیقه یک تا دقیقه ۹۰ کار خودش را انجام دهد.
اگر بتوانند در دقایق ابتدایی تیم حریف را تحت فشار قرار دهند و به گل برسند، بهترین شرایط اتفاق خواهد افتاد.
گلزنی سریع در ابتدای بازی فلسفه پرسپولیس است و باید بتوانند این روند را ادامه دهند.
او اضافه کرد: فقط چند تیم در لیگ هستند که می‌توانند خودشان را متمایز کنند و بقیه تیم‌ها در میانه‌ها و اواخر جدول خواهند بود.
این را می‌توان از نوع بازی‌های همه تیم‌ها دید.
بازی‌های امسال اکثرا پایاپای است و کار برای تیم‌های مدعی هم سخت خواهد بود.
هنوز ندیده‌ام تیمی بتواند خودش را از بقیه تیم‌ها جدا کند.
البته هنوز خیلی مانده و پرسپولیس می‌تواند خودش را از دیگر تیم‌ها جدا کند اما باید روی کارهای روانی و تاکتیکی بیشتر کار و دقت کند.