خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استان البرز از نظر ظرفیت های صنعتی جزو برترین های کشور است

فارس | استان‌ها | شنبه، 07 اردیبهشت 1398 - 10:07
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان البرز گفت: البرز از لحاظ ظرفیت های صنعتی و کارخانه ای جزو برترین های کشور و از نظر جمعیت یازدهمین استان است.
البرز،استان،رئيس،سازمان،ظرفيت،بودجه،برنامه،كشور

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان البرز گفت: البرز از لحاظ ظرفیت های صنعتی و کارخانه ای جزو برترین های کشور و از نظر جمعیت یازدهمین استان است.
به گزارش خبرگزاری فارس از البرز، زهرا عربشاهی، رئیس سازمان برنامه و بودجه استان البرز صبح امروز در نشست با معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان استخدامی و اداری کشور به نوپا بودن استان البرز اشاره کرد و گفت: از لحاظ جمعیتی یازدهمین استان و از لحاظ ظرفیت های صنعتی و کارخانه ای جزو برترین های کشور هستیم.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان البرز با اشاره به ظرفیت های متعدد اقتصادی این استان بیان کرد: رتبه نخست تولید محصولات باغی، تنها تولیدکننده پله برقی، وجود منطقه ویژه اقتصادی فرودگاه پیام، وجود 9 شهرک صنعتی و موارد بسیار دیگر موجب شده است نقش فرا ملی البرز و تهران با یکدیگر آمیخته و بستر کار در البرز فراهم شود.
وی با بیان اینکه برخی موارد همچون شاخصه سرانه آموزشی شرایط خوبی ندارد، گفت: بحث فضای فیزیکی نیاز اصلی استان البرز به شمار می آید.
عربشاهی یادآور شد: سازمان نوسازی مدارس و آموزش و پرورش میزان نیاز فیزیکی خود را اعلام خواهد کرد و در صدد تأمین نیروهای انسانی نیز خواهیم بود.
وی ادامه داد: سالانه چهار درصد جمعیت دانش آموزی البرز افزایش می یابد که دو برابر رشد نرمال کشور به شمار می آید.
عربشاهی با اشاره به اینکه بودجه عمرانی نوسازی مدارس در البرز هفت برابر بیشتر شده است، تصریح کرد: نیروهای انسانی در این استان باید افزایش یابند و امکانات فیزیکی و انسانی باید تقویت شود چرا که البرز با ظرفیت هایی که دارد نیازمند توحه بیشتری است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان البرز گفت: فرآیند مهاجرت پذیری در استان البرز ادامه دار است و ظرفیت جذب جمعیت در البرز با سند آمایش استان مشخص خواهد شد.
انتهای پیام/پ/1102/س/3