توسعه همکاریهای جامع محور دیدار «رحمان» و «میرضیایف»
رؤسای جمهور تاجیکستان و ازبکستان در حاشیه پانزدهمین نشست سران سازمان همکاری اقتصادی با یکدیگر دیدار و بر ضرورت توسعه همکاریهای جامع بین دو کشور تاکید کردند.

رؤسای جمهور تاجیکستان و ازبکستان در حاشیه پانزدهمین نشست سران سازمان همکاری اقتصادی با یکدیگر دیدار و بر ضرورت توسعه همکاریهای جامع بین دو کشور تاکید کردند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دوشنبه، «امامعلی رحمان» و «شوکت میرضیایف» رؤسای جمهور تاجیکستان و ازبکستان در حاشیه پانزدهمین نشست سران سازمان همکاری اقتصادی (اکو) با هم دیدار و بر ضرورت توسعه همکاریهای جامع میان دو کشور تاکید کردند.
رحمان تاکید کرد: امروز روابط دوستی، حسن همجواری و همکاری بین تاجیکستان و ازبکستان در همه جهات با موفقیت در حال توسعه بوده و تاجیکستان از سطح موجود مناسبات رضایت دارد.
در این دیدار همچنین مشارکت راهبردی بین تاجیکستان و ازبکستان و چشم انداز تحکیم و گسترش آن مورد بررسی قرار داده شد.
رحمان و میرضیایف بر این نکته تاکید کردند که برای دستیابی به سطح مطلوبتر همکاری میان دو کشور نیاز به تشدید بیشتر فعالیت کمیسیون مشترک، اتخاذ اقدامات اقتصادی، تجاری، صنعتی، حمل و نقلی، سرمایه گذاری، علمی و فرهنگی خواهد بود.
روسای جمهور تاجیکستان و ازبکستان همچنین در مورد مسائل مهم منطقهای و بین المللی تبادل نظر کردند.
رحمان با توجه به وضعیت افغانستان گفت: تاجیکستان آماده است با استفاده از توان لجستیکی خود در امر ارائه کمکهای بشردوستانه به مردم رنجدیده افغانستان همسایه کمک کند.
انتهای پیام/ح