خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نوری و قاسمی منجزی فینالیست شدند/ عبدولی و گرایی در رده‌بندی

مهر | ورزشی | شنبه، 07 اردیبهشت 1398 - 09:53
رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی آسیا از صبح امروز شنبه با مصاف مدعیان پنج وزن نخست در چین آغاز شد که دو نماینده از کشورمان راهی فینال شدند.
نتيجه،وزن،مرحله،مغلوب،مدال،ديدار،دارنده،كيلوگرم

به گزارش خبرنگار مهر، رقابت‌های کشتی فرنگی بزرگسالان قهرمانی آسیا از ساعت ۸ صبح امروز شنبه با برگزاری مسابقات پنج وزن نخست در شهر شیان چین آغاز شد که طی آن نمایندگان کشورمان به میدان رفتند.
نتایج نمایندگان کشورمان در پنج وزن نخست به شرح زیر است:
در وزن ۵۵ کیلوگرم رضا خدری پس از استراحت در دور اول، در دور دوم مقابل الهام بهرام اف از ازبکستان با نتیجه ۴ بر ۴ مغلوب شد و باید منتظر حضور حریفش در دیدار فینال باشد تا وی نیز شانس ادامه کار برای کسب مدال برنز را بدست آورد.
در وزن ۶۳ کیلوگرم سامان عبدولی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم یوشیکی یامادا از ژاپن را با نتیجه ۱۱ بر ۲ شکست داد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت.
وی در این مرحله مقابل ارباتو تیو از چین با نتیجه ۶ بر ۴ مغلوب شد و به دیدار رده بندی رفت.
در وزن ۷۷ کیلوگرم محمدعلی گرایی در دور نخست با نتیجه ۸ بر صفر از سد کایراتبک توگولبایف از قرقیزستان گذشت.
وی در دور دوم نیز بیلان نالگیف از ازبکستان را با نتیجه ۴ بر صفر مغلوب کرد و راهی مرحله نیمه نهایی شد.
گرایی در این مرحله با نتیجه ۸ بر صفر مغلوب کیم هیون وو قهرمان جهان و المپیک از کره جنوبی شد و به دیدار رده بندی رفت.
در وزن ۸۷ کیلوگرم حسین نوری در دیدار نخست فی پنگ دارنده مدال برنز آسیا از چین را با نتیجه ۳ بر یک مغلوب کرد.
وی در دور دوم ماتسو سومی دارنده مدال نقره آسیا از ژاپن را با نتیجه ۴ بر ۲ شکست داد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت.
نوری در این مرحله با نتیجه ۳ بر یک از سد رستم آساکولوف دارنده مدال نقره جهان و قهرمان آسیا از ازبکستان گذشت و راهی دیدار فینال شد.
در وزن ۱۳۰ کیلوگرم امیر قاسمی منجزی در دور اول با نتیجه ۲ بر ۱ مورات رامونوف دارنده مدال نقره آسیا از قرقیزستان را مغلوب کرد.
وی در دور بعد و در مرحله نیمه نهایی با نتیجه ۸ بر صفر مین سئوک کیم دارنده مدال برنز جهان و بازی‌های آسیایی از کره جنوبی را از پیش رو برداشت و به دیدار فینال راه یافت.