خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار جوی و دریایی سطح نارنجی در هرمزگان

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 08 آذر 1400 - 10:12
بندرعباس - مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان از صدور هشدار جوی و دریایی سطح نارنجی در هرمزگان برای روزهای دوشنبه هشتم آذر و سه شنبه نهم آذر خبر داد.
دريايي،استان،سامانه،آذر،مناطق،هرمز،هرمزگان،تند

به گزارش خبرگزاری مهر، مهرداد حسن زاده با اشاره به هشدار جوی سطح نارنجی از تشدید فعالیت سامانه بارشی در برخی نقاط شرقی استان و مناطق ساحلی هرمزگان در روزهای دوشنبه هشتم آذر و سه شنبه نهم آذر خبر داد و عنوان کرد: این سامانه موجب رگبار نسبتا شدید باران و رعد و برق همراه با تند باد لحظه ای و احتمال تگرگ خواهد شد و سیلابی شدن مسیل ها و رودخانه های فصلی و آبگرفتگی موقت از اثرات این مخاطره در برخی نقاط شرقی و شمالی استان، مناطق ساحلی و دریایی با تاکید بر شهرستان‌های جاسک و سیریک است.
وی همچنین با اشاره به هشدار دریایی سطح نارنجی از تشدید فعالیت سامانه بارشی در مناطق دریایی استان در روزهای دوشنبه هشتم آذر و سه شنبه نهم آذر خبر داد و افزود: این سامانه موجب رگبار نسبتا شدید باران و رعد و برق با احتمال تند باد لحظه ای و افزایش موقت ارتفاع موج تا نزدیک ۲۰۰ سانتیمتر(۷پا) خواهد شد و اختلال در فعالیت‌های دریایی و آسیب به تورهای صیادی از اثرات این مخاطره در دریای عمان و تنگه هرمز و جزایر استان با تاکید بر قشم، هرمز، لارک، هنگام، ابوموسی، تنب بزرگ و کوچک و جاسک و سیریک است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان افزود: با توجه به سیلابی شدن رودخانه های فصلی در شرق استان هرمزگان از قرارگیری در حریم رودخانه ها و رفتن به مناطق مرتفع خودداری شود و همچنین با توجه به وقوع تند باد لحظه ای و ناایمن بودن شرایط دریا، از فعالیت‌های دریایی در دریای عمان و تنگه هرمز خودداری شود.