خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هواشناسی ایران 1400/09/08؛ سامانه بارشی چهارشنبه وارد کشور می‌شود/ هشدار شرایط بسیار ناسالم برای تمام گروه‌های سنی 4 شهر- اخبار هواشناسی - اخبار اقتصادی تسنیم

تسنیم | اقتصادی | دوشنبه، 08 آذر 1400 - 08:52
سازمان هواشناسی با اشاره به ورود سامانه بارشی به کشور، نسبت به افزایش آلاینده‌های جوی در 4 شهر و شرایط بسیار ناسالم برای تمام گروه‌های سنی هشدار داد.
مناطق،كشور،درياي،وزش،سامانه،بارش،باد،خزر،شرق،شمال،غرب،كاهش

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز در جنوب کرمان،‌ هرمزگان،‌ جزایر واقع در تنگه هرمز، جنوب شرق فارس، برخی مناطق خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان رگبار، رعدوبرق و گاهی وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی شده است.
فردا سه شنبه 10 آذر 1400 در جزایر واقع در تنگه هرمز،‌ برخی مناطق کرمان،‌هرمزگان و سیستان و بلوچستان ابرناکی،‌ رگبار و رعدوبرق روی می‌دهد.
طی امروز و فردا در سایر مناطق کشور جو آرام و پایداری پیش‌بینی شده است.
روز چهارشنبه به‌تدریج با ورود سامانه بارشی به شمال‌غرب کشور در آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل و شمال کردستان وزش باد شدید و بارش باران پیش‌بینی می‌شود.
پنجشنبه گستره فعالیت سامانه بارشی کل نوار غربی کشور، دامنه‌های جنوبی البرز،‌ شمال بوشهر، غرب اصفهان و قم را فرامی‌گیرد.
در این روز با شمالی شدن جریانات روی دریای خزر بارش‌ها در سواحل دریای خزر و استان‌ خراسان شمالی آغاز می‌شود.
بر اساس اعلام سازمان هواشناسی روز جمعه در سواحل دریای خزر، دامنه‌های زاگرس در غرب و جنوب‌غرب، دامنه‌های جنوبی البرز، برخی مناطق مرکزی ایران، شرق و شمال شرق کشور بارش و وزش باد شدید پیش‌بینی شده است.
بارش در ارتفاعات این مناطق به‌شکل برف خواهد بود.
شنبه هفته آینده در شرق و شمال‌شرق کشور بارش پراکنده و وزش باد پیش‌بینی شده و به‌تدریج سامانه بارشی از کشور خارج می‌شود.
طی 2 روز آینده تنگه هرمز و غرب دریای عمان مواج و متلاطم است و در شهرهای صنعتی و پرجمعیت تهران،‌کرج،‌اصفهان و اراک افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.
روزهای سه‌شنبه و چهراشنبه در شمال غرب و سواحل دریای خزر افزایش 5 تا 7 درجه و روهای پنجشنبه و جمعه کاهش 7 تا 9 درجه‌ای دما پیش بینی شده است.
توصیف سامانه: تشدید پایداری جو
زمان شروع: سه‌شنبه 1400/09/09
زمان پایان: چهارشنبه 1400/09/10
نوع مخاطره: انباشت و افزایش غلظت آلاینده‌ها همراه با کاهش کیفیت هوا.
منطقه اثر:
سه‌شنبه 1400/09/09 : اصفهان، کرج و تهران.
چهارشنبه 1400/09/10 : اصفهان، کرج، مشهد و تهران.
اثر مخاطره: افزایش محسوس شاخص کیفیت هوا توام با رشد پتانسیل غلظت آلاینده‌ها تا شرایط ناسالم برای تمامی گروه‌های سنی در صورت عدم رعایت و کنترل منابع آلاینده، احتمال شرایط بسیار ناسالم به‌ویژه در مناطق پر تردد و صنعتی.
توصیه: مدیریت جهت کاهش تردد خودروها و کنترل فعالیت واحدهای صنعتی، تاکید بر عدم تردد برای تمام گروه‌های سنی و جلوگیری از فعالیت فیزیکی و ورزشی در فضای باز.
انتهای پیام/