خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سکانس ژنی تست‌های PCR برای شناسایی کرونای «اُمیکرون»/ تاکید بر رصد دقیق پایانه‌های مرزی

ایسنا | برگزیده، اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 08 آذر 1400 - 05:11
معاون بهداشت وزارت بهداشت اقدامات ایران برای جلوگیری از ورود سویه جدید کرونا به کشور را تشریح کرد.
كرونا،جهش،كشور،سويه،بهداشت،وزارت،رصد،آفريقاي،همكاران

معاون بهداشت وزارت بهداشت اقدامات ایران برای جلوگیری از ورود سویه جدید کرونا به کشور را تشریح کرد.
دکتر کمال حیدری در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آمادگی سیستم بهداشتی و درمانی ایران برای مقابله با جهش جدید کرونا تحت عنوان «اُمیکرون»، گفت: معمولا این سویه‌ها از بیرون از کشور شناسایی شده و وارد می‌شوند و اکنون هم این ویروس جدید از آفریقای جنوبی آغاز شده و در هنگ کنگ،‌ اروپا و ...
رد آن پیدا شده است.
وی تاکید کرد: اولین اقدام آنی ما که به وزارت امور خارجه ابلاغ شده است، منع صدور ویزا برای کسانی است که می‌خواهند از این کشورهای آفریقایی به کشور ما سفر کنند.
از طرفی پروازها هم لغو شده است و کسانی هم که به شکل غیرمستقیم می‌آیند توسط همکاران ما در پایانه‌های مرزی رصد می‌شوند که باید تست PCR داده و در صورت ابتلا، قرنطینه شوند.
او درباره سکانس ژنی جهش جدید ویروس کرونا، ادامه داد: مانند موارد دیگر جهش‌های کرونا تست‌های لازم در اختیار آزمایشگاه‌های مرجع قرار گرفته است و با دستورالعمل و به صورت رندوم، مواردی را رصد می‌ کنند که ببینیم این جهش در کشور ما شناسایی می‌شود یا خیر.
اقدامات به شکل ویژه در حال انجام است و شخص وزیر بهداشت هم از پایانه مرزی فرودگاه امام خمینی (ره) شخصا بازدید داشتند تا موارد نظارتی به درستی انجام شود.
وی افزود: آخرین جهش کرونا که در آفریقای جنوبی مشاهده شده است، عجیب و غریب است از این بابت که ۳۲ جهش در این سویه جدید مشاهده شده است که سرعت بیماری زایی آن و درمانش را اندکی سخت‌تر می‌کند.
آنچه که همکاران ما فعلا موظف بودند همکاری با وزارت خارجه بود که مراوده با کشورهای آلوده به این سویه جدید را متوقف کنند.
انتهای پیام