خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معترضان یونانی پرچم‌های آمریکا و ناتو را آتش زدند

مشرق | بین‌الملل | یکشنبه، 07 آذر 1400 - 21:41
یونانی‌ها در تظاهراتی که از سوی شهروندان این کشور در شهر بندری «الکساندروپلیس» برگزار شد، در اعتراض به افزایش حضور نظامی واشنگتن، پرچم‌های آمریکا و ناتو را آتش زدند.
آمريكا،شهر،آناتولي،بندري،تظاهرات

به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاری آناتولی، تظاهراتی از سوی شهروندان یونان با مشارکت اتحادیه‌ های مختلف کارگری، اتحادیه بازنشستگان و اتحادیه‌ های دانشجویی در اعتراض به افزایش حضور نظامی آمریکا و ناتو در شهر بندری «الکساندروپلیس» واقع در شمال این کشور برگزار شد.
بر اساس اعلام این خبرگزاری، این تظاهرات از سوی کمیته مبارزه علیه پیمان نظامی یونان- آمریکا سازماندهی شده است.
بر اساس اعلام آناتولی، در این تظاهرات معترضین پرچم اتحادیه اروپا، ناتو و آمریکا را آتش زدند.
دبیرکل این کمیته بین‌المللی، استفاده از شهر بندری «الکساندروپلیس» توسط ارتش آمریکا را محکوم کرد.
وی در این خصوص اضافه کرد که احدی نمی‌ تواند صرفاً تماشاگر این واقعیت باشد که شهر و منطقه شرق مقدونیه در حال تبدیل شدن به یک پایگاه امپریالیستی است.