خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سارق نفت خام به دام پلیس افتاد

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | یکشنبه، 07 آذر 1400 - 20:41
اهواز- فرمانده انتظامی استان خوزستان از توقیف یک دستگاه کامیون حامل ۳۷ هزار لیتر نفت خام سرقتی در شهرستان شوش خبر داد.
نفت،تانكر،مأموران،قضائي،خام،سرقت

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سید محمد صالحی درباره جزئیات این خبر گفت: در پی وقوع سرقت نفت خام از لوله‌های انتقال نفت در شهرستان شوش، مأموران پلیس با کار اطلاعاتی در کمتر یک ساعت از وقوع سرقت با ردگیری دقیق، مسیر حرکت تانکر حامل سوخت مسروقه را شناسایی و پس از هماهنگی با مقام قضائی با کمک عوامل حراست شرکت نفت آن را متوقف کردند.
وی تصریح کرد: مأموران انتظامی در بازرسی از این تانکر ۳۷ هزار لیتر نفت خام سرقتی را کشف کرده و خودروی مذکور نیز توقیف شد.
فرمانده انتظامی استان خوزستان بیان کرد: در این ارتباط نیز دو متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی داده شدند.