خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشاورزی در شهرستان دیلم احیا می‌شود/ انتقال آب از سد چم‌شیر

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 07 آذر 1400 - 18:42
بوشهر- استاندار بوشهر با اشاره به تلاش برای انتقال آب از سد چم‌شیر به دشت لیراوی گفت: کشاورزی در شهرستان دیلم احیا می‌شود.
ديلم،بوشهر،شهرستان،استان،توسعه،اضافه،كشاورزي،وضعيت

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمدی‌زاده عصر یکشنبه در مراسم معارفه فرماندار دیلم اظهار داشت: دولت قبل می‌خواست با برجام وضعیت اقتصادی را بهتر کند ولی شاهد بدتر شدن وضعیت هستیم.
وی اضافه کرد: منابع بخش خصوصی مهمترین منبع برای توسعه است که اگر این منابع در مسیر توسعه اقتصادی استفاده شود شاهد بهبود وضعیت اشتغال، درآمدزایی و تولید هستیم.
باید شرایط برای حضور سرمایه‌گذاران را فراهم سازیم.
استاندار بوشهر با بیان اینکه دیلم باید در کنار تجارت و بازرگانی از کشاورزی، صنعت و تولید هم برخوردار باشد، تصریح کرد: نیروی انسانی توانمندی در شهرستان دیلم وجود دارد که باید در اداره استان از آنها استفاده کنیم.
وی استفاده مناسب از ظرفیت‌های شهرستان دیلم را نیازمند تلاش مسئولان شهرستان دانست و خاطرنشان کرد: ته‌لنجی از سال‌ها قبل یکی از منابع درآمد این مردم بوده است و در این راستا بسته‌ای برای ساماندهی ته‌لنجی تدوین شده است.
محمدی‌زاده با اشاره به اینکه اقدامات خوبی برای ورود آب سد چم‌شیر به شهرستان دیلم صورت گرفته است افزود: در فرآیندهایی در سال ۸۳ تا ۹۷ سهمیه شهرستان دیلم از این سد کم شده است و بعدها عملیات این خط انتقال متوقف شده است.
این حق قابل ایفا است و در حال پیگیری برای بازگرداندن این طرح برای استان بوشهر هستیم.
وی با اشاره به اینکه تلاش می‌کنیم تأمین آب در این شهرستان انجام شود، اضافه کرد: دیلم قابلیت خوبی برای حوزه کشاورزی داشته و بار دیگر از این ظرفیت استفاده شود.
استاندار بوشهر با بیان اینکه مردم استان بوشهر سرمایه‌ستیز هستند، اضافه کرد: باید زمینه برای حضور گسترده سرمایه‌گذاران در نقاط مختلف استان بوشهر فراهم شود.
آبزی‌پروری و گردشگری از فرصت‌های خوب اشتغال در استان است.
وی ادامه داد: به منظور توسعه بندر دیلم مصوبه‌ای را در سفر رئیس جمهور به استان بوشهر گرفتیم و امیدواریم در سال آینده بتوانیم عملیات توسعه بندر دیلم را آغاز کنیم.
در این مراسم ضمن تقدیر از احمد دشتی، ناصر کشاورزی به عنوان فرماندار دیلم معارفه شد.