خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار جهاد اسلامی درباره یورش صهیونیست‌ها به حرم شریف ابراهیمی

فارس | بین‌الملل | یکشنبه، 07 آذر 1400 - 17:13
سخنگوی جنبش جهاد اسلامی فلسطین درباره پیآمدهای طرح یورش رئیس رژیم صهیونیستی و شهرک‌نشینان به حرم شریف ابراهیمی در شهر الخلیل هشدار داد.
رژيم،يورش،صهيونيستي،الخليل،فلسطين،شهر،گزارش

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «طارق عزالدین» سخنگوی جنبش جهاد اسلامی فلسطین تأکید کرد که طرح یورش رئیس رژیم صهیونیستی و شهرک‌نشینان به حرم شریف ابراهیمی در شهر الخلیل یک اقدام خصمانه است و بایستی بشدت به آن مقابله شود.
عزالدین درباره پیآمدهای این یورش هشدار داد و گفت که دشمن صهیونیستی مسئول کامل عواقب این یورش است.
وی به رژیم صهیونیستی و جهانیان یادآور شد که انتفاضه الأقصی در واکنش به یورش «آریل شارون» نخست‌وزیر وقت این رژیم به مسجدالأقصی در سپتامبر ۲۰۰۰ بود و ملت فلسطین هر گونه تعرض به اماکن مقدس خود را بی‌پاسخ نخواهد گذاشت.
بنابر گزارش شبکه فلسطین الیوم، سخنگوی جنبش جهاد اسلامی فلسطین همچنین از فلسطینیان ساکن کرانه باختری و شهر الخلیل و نیز جوانان شجاع آن خواست تا اختلافات را کنار گذاشته و به رژیم اشغالگر فرصت ندهند تا از این اختلافات برای اجرای طرح‌های شهرک‌سازی و یهودی‌سازی بهره بگیرند.
«اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی تصمیم دارد امروز یکشنبه به مناسبت جشن «حنوکا» با تعدادی از شهرک‌نشینان صهیونیست به حرم شریف ابراهیمی در شهر الخلیل یورش ببرد.
در همین رابطه رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که ارتش این رژیم شماری از نیروهای خود را در بخش قدیمی الخلیل مستقر کرده است.
انتهای پیام/م