خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دانشگاه‌ها رویکرد مسئله‌محور داشته باشند

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 07 آذر 1400 - 15:36
استاندار لرستان گفت: نقش دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی باید مبتنی بر ارائه راهکارهای علمی و عملیاتی با رویکرد «مسئله‌محوری» باشد.
علمي،استان،لرستان،راهكارهاي،دانشگاه،مشكلات،رفع،اجرايي

ایسنا/لرستان استاندار لرستان گفت: نقش دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی باید مبتنی بر ارائه راهکارهای علمی و عملیاتی با رویکرد «مسئله‌محوری» باشد.
فرهاد زیویار در بازدید از دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی لرستان و در نشستی که در محل حوزه ریاست این دانشکده با حضور جمعی از اعضای هیئت علمی، برگزار شد از نزدیک، نقطه‌نظرات و دیدگاه‌های مختلف اعضای هیئت علمی دانشکده درباره راهکارهای تقویت نقش دانشگاه در رفع مشکلات و چالش‌های استان را شنید.
وی با اشاره به رویکرد حل‌المسائلی محققان و پژوهشگران دانشگاهی، عنوان کرد: نقش دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی باید مبتنی بر ارائه راهکارهای علمی و عملیاتی با رویکرد «مسئله‌محوری» باشد.
استاندار لرستان از افزایش ارتباط بین دانشگاه لرستان با مجموعه‌های اقتصادی، تولیدی و اجرایی استان، استقبال و اظهار امیدواری کرد: دانشگاه بتواند نقش اثرگذارتری برای رفع مشکلات استان با ارائه راهکارهای علمی و کاربردی، ایفا کند.
در این بازدید دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان اظهار کرد: دانشگاه لرستان این آمادگی را دارد که راهکارهای مختلف علمی اعضای هیئت علمی خود در رابطه با رفع مشکلات موجود استان را به صورت مدون و مکتوب، ارائه دهد.
وی ادامه داد: البته توقع و انتظار این است که مجموعه‌ سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی استان نیز هرکدام متناسب با حوزه کاری خود به این راهکارهای علمی و عملیاتی برای کاستن از مشکلات استان، بیش از پیش توجه عملی کرده و یک ارتباط دو سویه، متقابل و پیوسته بین دانشگاه و مجموعه‌های اجرایی دولتی و بخش خصوصی استان وجود داشته باشد.
گفتنی است در این بازدید، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های لرستان نیز حضور داشت و بر اهمیت تحقیقات و پژوهش‌های کاربردی دانشگاهیان و کمک به مدیریت اجرایی در مسیر رفع مشکلات و چالش‌های استان، تأکید کرد.
انتهای پیام