خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نمایش ضعیف دروازه بان تیم ملی بعد از گینسی شدن+عکس

فارس | ورزشی | یکشنبه، 07 آذر 1400 - 14:30
دروازه بان تیم ملی کشورمان و عضو باشگاه بواویشتا عملکردی ضعیف در لیگ پرتغال داشت.
بازي،بواويشتا،بان،ضعيف،دروازه،كشورمان،ملي

دروازه بان تیم ملی کشورمان و عضو باشگاه بواویشتا عملکردی ضعیف در لیگ پرتغال داشت.
به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال بواویشتا شب گذشته در هفته دوازدهم لیگ برتر پرتغال به مصاف آروکا رفت و با نتیجه 2 بر یک تن به شکست داد.
علیرضا بیرانوند دروازه بان ملی پوش کشورمان در این بازی از ابتدا در ترکیب بواویشتا حضور داشت و 90 دقیقه برای تیمش بازی کرد.
با نگاه به آمار دروازه بان تیم ملی کشورمان در این بازی متوجه می شوید او 4 سیو موفق در این بازی داشته ولی 2 گل دریافت کرده است.
بیرانوند در این بازی 50 بار لمس توپ داشته است.
او از 12 پرتاب بلند در 3 پرتاب نشانه گیری خوبی داشت و توپ پرتابی به مقصد رسید.
سایت «سوفا اسکور» نمره متوسط 6.5 از 10 را داد.
اما سایت «گل پوینت» پرتغال علیرضا بیراند دروازه بان تیم ملی کشورمان را جزو بازیکنان ضعیف میدان معرفی کرد.
گلر ایرانی به دلیل دریافت دو گل در این بازی نمره ضعیف 5.5 از 10 را گرفت تا جزو بازیکنان ضعیف میدان شناخته شود.
بواویشتا با این باخت با 11 امتیاز در رده دوازدهم ماند.
رکورد پرتاب دست علیرضا بیرانوند قبل از این بازی در کتاب رکوردهای گینس ثبت شده بود.
انتهای پیام/