خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جشنواره خرما با مشارکت 11 استان در بوشهر برگزار می‌شود + فیلم- اخبار بوشهر - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 07 آذر 1400 - 11:54
گروه استان‌ها - توانمندی‌های تولید خرما و محصولات جانبی 11 استان از 9 تا 11 آذر ماه در سومین نمایشگاه و جشنواره تخصصی خرما و صنایع وابسته در بوشهر به نمایش گذاشته می‌شود.
بوشهر،خرما،استان،تن،توليد،صنايع،نمايشگاه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، خرما در فرهنگ و زندگی مردم ایران از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و در این راستا ایران از غنی‌ترین کشورهای تولید کننده خرما در جهان است.
استان بوشهر با شش میلیون اصله نخل افزون بر 34 هزار هکتار اراضی آن زیر کشت محصول نخلستان است و سالانه 174 هزار تن تولید می‌شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به اینکه این استان از ظرفیت بالایی در تولید خرما برخوردار است اظهار داشت: 85 هزار نفر در استان بوشهر به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم در عرصه تولید خرما و صنایع وابسته به آن فعالیت می‌کنند.
علی باستین از صادرات 30 هزار تن خرما استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: از 174 هزار تن تولید خرما در استان بوشهر 30 هزار تن آن صادر و 30 هزار تن دیگر در استان و مابقی در دیگر استان‌ها به‌فروش و مصرف می‌رسد.
وی از برگزاری نمایشگاه تخصصی خرما و صنایع وابسته به آن در استان بوشهر خبر داد و تصریح کرد: سومین جشنواره و نمایشگاه تخصصی خرما و صنایع وابسته در استان بوشهر 9 تا 12 آذرماه برگزار می‌شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر اهداف برگزاری نمایشگاه خرما توسعه صادرات و معرفی توانمندی‌ها دانست و تصریح کرد: در این نمایشگاه بیش از 66 شرکت فعال در زمینه فرآورده‌های خرمایی، ماشین‌آلات، صنایع بسته‌بندی و شرکت‌های دانش‌بنیان جدیدترین دستاورد‌های خود را در فضایی به گستره 2 هزار و 500 متر مربع در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی بوشهر در معرض دید قرار می‌دهند.
انتهای پیام/190/ ع