خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گلایه اهوازی‌ها از گرانی مرغ گرم/ مردم به خرید مرغ یخی روی آورده‌اند + فیلم- اخبار خوزستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 07 آذر 1400 - 05:15
گروه استان‌ها ـ درحالی که نیمه اول سال کمبود مرغ در بازار معضل اصلی مردم خوزستان بود، در نیمه دوم سال نبود خریدار برای مرغ کشتار روز و افزایش تمایل به خرید مرغ یخ زده، معضل اصلی مردم استان بوده است.
مرغ،يخ،زده،خريد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، نیمه اول و نیمه دوم سال 1400، بازار مرغ استان خوزستان با دو معضل بزرگ رو به رو بود، در نیمه اول کمبود مرغ و در نیمه دوم کمبود خریدار برای مرغ یخ زده و افزایش تمایل به خرید مرغ یخ زده.
در سال‌های گذشته مرغ یخ زده در میان مردم به دلیل کیفیت پایین نسبت به مرغ کشتار روز به دلیل گذشت زمان از تاریخ ذبح و نگهداری طولانی مدت در یخچال، خریدار کمی داشت و بیشترین تمایل به خرید مرغ کشتار روز بوده است اما در نیمه اول سال 1400 با کمبود شدید مرغ در بازار، مرغ یخ زده به قیمت مرغ کشتار روز و با شرایط خاص از جمله صفی بودن توزیع می‌شد و مردم مجبور به خرید بودند.
در نیمه دوم سال با وجود مساعد شدن شرایط مرغداری‌های استان و توزیع مناسب مرغ در استان، اما باز روال سابق تمایل بیشتر به مرغ کشتار روز در میان مردم بازنگشته است و همچنان صفوف خرید مرغ یخ زده در بازار وجود دارد و اینبار کاهش قدرت خرید مردم و گرانی مرغ کشتار روز.
گرانی مرغ سبب افزایش تمایل مردم به خرید مرغ یخ زده در بازار استان خوزستان شده است که گزارش ویدئویی تسنیم را به شرح زیر قابل مشاهده است.
انتهای پیام/331/ش