خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

8 نفر از کارمندان گمرک سرو و پیرانشهر به اتهام قاچاق دستگیر شدند- اخبار آذربایجان غربی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 06 آذر 1400 - 22:54
گروه استان‌ها ـ رئیس کل دادگستری آذربایجان‌غربی از شناسایی و دستگیری هشت تن از کارمندان گمرک پیرانشهر و سرو به اتهام قاچاق سازمان یافته تلفن همراه خبر داد.
اروميه،شناسايي،آيفون،گمرك،دادگستري،برند،قاچاق،دستگير

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه به نقل از روابط عمومی دادگستری استان آذربایجان غربی، ناصر عتباتی ‌اظهار داشت: با اطلاع از تشکیل شبکه سازمان یافته ریجستری غیرقانونی گوشی‌های قاچاق برند آیفون توسط تعدادی از کارکنان گمرک، موضوع در دستور کار دادستانی قرار گرفت.
وی تصریح کرد: در این راستا دستورات قضایی در مورد شناسایی و دستگیری افراد سرشبکه صادر و طی عملیات پیچیده تعداد هشت تن از کارمندان گمرگ سرو و پیرانشهر شناسایی و دستگیر شدند.
عتباتی گفت: این افراد با جعل رایانه‌ای از طریق ورود متقلبانه داده‌ها به سامانه گمرک و ارتشاء اقدام به قاچاق تلفن همراه برند آیفون به نحو حرفه ای و سازمان یافته می‌کردند که دستگیر و با صدور قرار قانونی به زندان ارومیه معرفی و اقدامات در مورد شناسایی سایر متهمین، شرکاء و معاونین در بازپرسی ارومیه در حل پیگیری و تکمیل روند تحقیقات مقدماتی است.
رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی تاکید کرد: مبارزه بی امان با فساد ادامه دارد و اقداماتی که موجب اختلال در نظام اقتصادی کشور است را به هیچ وجه برنمی تابیم و با این اخلالگران برخورد قاطع صورت خواهد گرفت.
انتهای پیام/ش