خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ماجرای قطع درختان بند ارومیه چه بود؟

فارس | استان‌ها | شنبه، 06 آذر 1400 - 21:54
رئیس منابع طبیعی ارومیه گفت: قطع درختان بند ارومیه با مجوز رسمی دادستانی استان آذربایجان‌غربی برای آزادسازی بستر رودخانه انجام می‌شود.
درختان،قطع،اروميه،استان

امیر سعید در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ارومیه، با اشاره به قطع درختان واقع در بند ارومیه اظهار داشت: سازمان آب منطقه آذربایجان‌غربی با هماهنگی دادستانی استان اقدام به آزادسازی مسیر رودخانه شهرچای ارومیه کرده و در این امر مجبور به قطع درختان که در مسیربستر رودخانه توسط افراد تصرف شده بود کرده است.
وی ادامه داد متولی این امر سازمان آب منطقه آذربایجان‌غربی بوده و با مجوز رسمی از دادستان استان آذربایجان‌غربی برای آزادسازی بستر رودخانه اقدام به قطع درخت کرده است.
رئیس منابع طبیعی ارومیه با اشاره به اینکه عملیات قطع درختان با حضور نماینده دادستان انجام می‌شود یادآور شد: طی مکاتبات انجام شده سازمان آب منطقه‌ای درختان قطع شده‌ای که از نوع درختان نیمه جنگلی هستند از سوی منابع طبیعی برای جلوگیری از استفاده سودجویان به مزایده گذاشته می‌شود.
سعید خاطرنشان کرد: هرگونه چوبی که از استان آذربایجان‌غربی خارج می‌شود برای جلوگیری از قاچاق بایستی مجوز رسمی از طرف منابع طبیعی استان آذربایجان‌غربی داشته باشد.
انتهای پیام/