نظامی گنجوی در چهاردهمین جشنواره تجسمی فجر- اخبار موسیقی و تجسمی - اخبار فرهنگی تسنیم
چهاردهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر بخشی را به حکیم نظامی گنجوی اختصاص داده تا زمینه برای استفاده از آثار این شاعر بزرگ در حوزه هنر و دوران کنونی فراهم شود.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، عباس میرهاشمی دبیر چهاردهمین جشنواره تجسمی فجر در مصاحبه با برنامه «تقاطع فرهنگ» درباره جشنواره تجسمیِ 1400، گفت: امیدوارم اقداماتی که صورت میگیرد، برای هنرمندان و هنر کشور به یادگار بماند.
جشنواره تجسمی فجر امسال رویکردی متفاوت براساس شکل گیریِ هنر متعالی برای مردم در قالب خلاقیت، وحدت و امیدآفرینی را برای خود برگزیده است که این هنر باید زمینه ساز تمدن نوین اسلامی باشد.
میرهاشمی رشتههای رقابتی شامل تصویرسازی، خوشنویسی، رسانه هنرهای جدید، سرامیک، عکاسی، کارتن و کاریکاتور، طراحی گرافیک، مجسمه سازی و نقاشی و نگارگری را از رشتههای مورد نظر در این جشنواره برشمرد.
وی با اشاره به اینکه ارائه آثار باید شناخت بیشتری در بُعد هنر برای جامعه درپی داشته باشد، تاکید کرد: بنده در دورههای اولیه، دبیری جشنواره را عهدهدار بودم ولی امسال نیز 13 دوره قبل را مرور کرده و فراز و فرودها را از نظر گذراندهام.
میرهاشمی همچنین لزوم توجه رسانهها به آثار ارائه شده در جشنواره را متذکر شد و افزود: نباید برای ارائه آثار رسانه محور، فضا تنگ شود و در عین حال باید بخشی نیز در اختیار هنرهای جدید قرار گیرد.
این عکاس و هنرمند حوزه تجسمی در مصاحبه با رادیو گفتوگو با اعلام اینکه جشنواره تجسمی نگاهی فرای پایتخت به هنر دارد، گفت: از استانها نام سه نفر به عنوان دبیران هنری دریافت شده و نفراتی را در قالب یک لیست مشخص کردهایم.
شعبهای استانی از جشنواره هنرهای تجسمی در هر منطقه برپا خواهد شد و امیدواریم در سالهای آتی تمام استانها در این رویداد فرهنگی هنری حضوری چشمگیر داشته باشند.
وی افزود: فضای فیزیکی برای برگزاری جشنواره آماده است و در ادامه آثار در فضای مجازی نیز به سهولت ارائه میشود.
همچنین بخش «ایثار و فداکاری» به تلاش گروههای جهادی در دوران کرونا اختصاص خواهد یافت.
وی همچنین از دریافت مقالات علمی و نظری در این جشنواره خبر داد و گفت: بخشی نیز به حکیم نظامی گنجوی اختصاص یافته است تا نسل جدید این بزرگان را به دست فراموشی نسپارند.
زمینه برای استفاده از آثار این حکما باید در حوزه هنر و دوران کنونی مورد استفاده و بهره برداری قرار گیرد.
انتهای پیام/