خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مظفری: داور بازی پرسپولیس و سپاهان را خوب قضاوت کرد/ چرا دور زمین آنقدر شلوغ بود؟!

فارس | ورزشی | شنبه، 07 اردیبهشت 1398 - 00:28
کارشناس داوری فوتبال گفت: بیژن حیدری قضاوت خوبی در بازی پرسپولیس و سپاهان داشت و مرتکب اشتباه تاثیرگذاری نشد.
مسابقه،تاثيرگذاري،داور،اشتباه،بازي

کارشناس داوری فوتبال گفت: بیژن حیدری قضاوت خوبی در بازی پرسپولیس و سپاهان داشت و مرتکب اشتباه تاثیرگذاری نشد.
نوید مظفری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد نحوه قضاوت بیژن حیدری در بازی پرسپولیس و سپاهان گفت: بازی بسیار سخت و سنگین بود.
شاید حساس‌ترین مسابقه لیگ بود.
حواشی مسابقه از اصل مسابقه پررنگ‌تر بود وگرنه داور مسابقه اشتباه تاثیرگذاری نداشت.
وی افزود: داور در چند صحنه در میانه میدان مرتکب اشتباهاتی به ضرر هر دو تیم شد اما اشتباه تاثیرگذاری نداشت ولی عجیب بود که چرا این همه اطراف زمین شلوغ بود این مساله به مسئولان برگزاری مسابقه برمی‌گردد.
مظفری در مورد اعتراض شدید قلعه‌نویی به داور گفت: در دقیقه ۶۹ مسابقه سیدجلال حسینی روی بازیکن سپاهان مرتکب خطا شد و در آن لحظه حق با قلعه‌نویی بود اما همانطور که گفتم داور اشتباهاتی در میانه میدان داشت.
ولی تیم داوری در نتیجه بازی اشتباه تاثیرگذاری نداشت.
انتهای پیام/ا