خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رنگ‌بندی وضعیت کرونایی استان سمنان بهبود یافت- اخبار سمنان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 06 آذر 1400 - 15:35
گروه استان‌ها- هر چند وضعیت کرونایی استان سمنان در حال بهبود است و در حال حاضر هیچ نقطه قرمز کرونایی در این استان وجود ندارد؛ اما رعایت اصول بهداشتی تا مهار کامل کرونا همچنان باید از سوی مردم رعایت شود.
سمنان،بهداشتي،كرونا،پزشكي،دانشگاه،شيوع،ويروس،درماني،اصول،علو ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، در جدیدترین رنگ‌بندی سامانه ماسک وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، شهرستان سمنان و گرمسار از نارنجی به زرد و شهرستان آرادان از زرد به آبی تغییر رنگ داد.
بر این اساس هم‌اکنون شهرستان‌های شاهرود، دامغان در وضعیت نارنجی، شهرستان‌های سمنان، گرمسار، مهدی‌شهر، و سرخه زرد و شهرستان میامی و آرادان در وضعیت آبی کرونایی قرار دارند.
بر اساس آخرین اخبار شنیده شده است سویه‌ای جدید از ویروس دلتا در بخش‌هایی از آسیای میانه و آفریقا دیده شده است؛ بنابراین جهانی که هنوز درگیر این ویروس خطرناک و سرکش است؛ رعایت اصول بهداشتی تا مهار کامل چرخه انتقال آن ضروری است.
درست است که واکسیناسیون علیه کرونا در کشور در حد قابل قبولی به گفته کارشناسان امر انجام شده است؛ اما این مسئله دلیل بر بی‌توجهی نسبت به اصول بهداشتی و عادی انگاری و نزدن ماسک و رعایت نشدن فاصله‌های فیزیکی بین افراد نیست.
کامران قدس در زمینه آخرین آمار شیوع کرونا ویروس اظهار داشت: از ابتدای بروز و شیوع بیماری کرونا تاکنون49هزار و187 مورد مثبت بیماری کرونا بر اساس معیارهای تشخیصی آزمایشگاهی PCR در مجموعه زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان شناسایی شده است.
وی تصریح کرد: در 24 ساعت گذشته (از پنجم تا ششم آذرماه سال جاری) بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، 9بیمار مثبت جدید مبتلا به کووید-19 در مراکز درمانی شهرستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان بستری شدند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان افزود: مجموع بیماران بستری‌شده در بیمارستان‌های زیرپوشش این دانشگاه از ابتدای بروز و شیوع بیماری کرونا ویروس تاکنون به 10 هزار و 588نفر رسیده است و 38هزار و 599بیمار نیز به‌صورت سرپایی شناسایی شدند.
قدس خاطرنشان کرد: کل موارد بهبودی و ترخیص بیماران مبتلا به کووید 19از ابتدای بروز و شیوع بیماری در بیمارستان‌های زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان به 9 هزار و 466نفر رسید.
اصول بهداشتی نظیر زدن ماسک از خانه تا خانه، رعایت فاصله‌های فیزیکی یک متری در اماکن عمومی، پرهیز از مهمانی‌ها و دورهمی های خانوادگی، شست و شوی مرتب دست‌ها و دیگر اصول و پروتکل‌ها شرط لازم برای پیشگیری از ابتلا به کروناست.
انتهای پیام/363/ ع