خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آتش سوزی در شهرک صنعتی شهید سلیمی/ ۱۵ نفر دچار دودگرفتگی شدند

مهر | اجتماعی و حوادث | شنبه، 06 آذر 1400 - 15:11
آذرشهر- سخنگوی اورژانس آذربایجان شرقی گفت: در اثر وقوع آتش سوزی در شهرک شهید سلیمی آذرشهر، تاکنون ۱۵ نفر دچار مسمومیت استنشاقی و دودگرفتگی شدند.
اورژانس،حادثه،گزارش،نيا،شادي

به گزارش خبرنگار مهر، وحید شادی نیا ظهر شنبه در تشریح این خبر به خبرنگاران اظهار کرد: گزارش وقوع این حادثه در ساعت ۱۰:۳۰ امروز شنبه به مرکز اورژانس استان اطلاع داده شد.
وی با اشاره به حضور عوامل اورژانس در محل حادثه، ادامه داد: تاکنون شش دستگاه آمبولانس به این محل اعزام شده‌اند.
وی افزود: بر اساس اطلاعات اولیه، پس از مهار آتش تعداد ۱۵ نفر دچار مسمومیت استنشاقی شده و تحت درمان اورژانس قرار گرفتند.
وی افزود: این عملیات حدود ساعت ۱۱:۳۰ به اتمام رسیده و در نهایت مصدومان حادثه تحت اقدامات اورژانس به بیمارستان‌های امام خمینی (ره) اسکو و شهید مدنی آذرشهر منتقل شدند.
شادی نیا سپس ادامه داد: علت آتش گرفتن فوم در کارخانه فولاد گزارش شده است.