خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قاشقی که برای درآوردن تیغ ماهی بلعیده شد +تصاویر

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | جمعه، 06 اردیبهشت 1398 - 23:20
حکایت «طرف آمد ابروشو برداره زد چشمش را هم کور کرد» مصداق بارز این زن چینی است.
قاشق،ليلي،تيغ،دردسر،خوردن

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، یک زن چینی به نام «لیلی» با خوردن یک تیغ ماهی در دردسر بدی افتاد.
او برای اینکه تیغ را از گلوی خود بیرون بکشد، از یک قاشق استفاده کرد که آن هم از دستش سُر خورد و بلعیده شد.
با این وجود «لیلی» احساس ناراحتی نکرد و منتظر ماند بعدتر به پزشک مراجعه کند، چون تعطیلات «چینگمینگ» (جشن سنتی چینی‌ها) در راه بود و او حاضر نبود این جشن را از دست دهد.
«لیلی» چند روز بعد به بیمارستان رفت تا قاشق ۱۳ سانتی‌متری از بدن او خارج شود.
پزشکان با دیدن عکس سیتی‌اسکن او بسیار وحشت‌زده شدند، اما خوشبختانه در نهایت قاشق با موفقیت بیرون کشیده شد و تورم و ساییدگی روده که بر اثر یک جسم خارجی ایجاد شده بود، برطرف شد.
در حال حاضر این زن از بیمارستان مرخص شده و حال عمومی او خوب است.
انتهای پیام/
دردسر عجیبی که با خوردن ماهی شروع شد