خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خسرویار: می توانستیم پیروز میدان باشیم

ایسنا | ورزشی | جمعه، 06 اردیبهشت 1398 - 22:43
سرمربی تیم ملی فوتبال جوانان بانوان گفت: بازی خوبی را پشت سر گذاشتیم اما این بازی برای ما تمام شده و تمام تمرکزمان رقابت برابر کره جنوبی است.
بازي،فوتبال،ويتنام،بانوان،ملي،تيم،تمركزمان

سرمربی تیم ملی فوتبال جوانان بانوان گفت: بازی خوبی را پشت سر گذاشتیم اما این بازی برای ما تمام شده و تمام تمرکزمان رقابت برابر کره جنوبی است.
به گزارش ایسنا به نقل از فدراسیون فوتبال، کتایون خسرویار درباره عملکرد بازیکنانش برابر ویتنام گفت: ویتنام تیم بسیار قوی دارد که از پایه کار کرده است.
خدا را شکر که توانستیم بازی را به تساوی بکشانیم.
تلاش بسیاری کردیم و می‌توانستیم پیروز میدان باشیم.
وی افزود: نیمه اول بازی را یک بر هیچ به سود ویتنام به رختکن رفتیم.
در نیمه دوم بچه‌ها فشار بیشتری به حریف وارد کردند و در نهایت زهرا خدابخشی توانست بازی را به تساوی بکشاند.
بازیکنانم در این مسابقه فوق‌العاده بودند.
نمایش قابل قبولی از خود برابر میزبان رقابت‌ها داشتند و از جان مایه گذاشتند.
خسرویار اضافه کرد: فوتبال بانوان در حال رشد و توسعه است و مطمئناً این پیشرفت بخاطر حضور حسین عبدی و محمد حبیبی، در کنار کادر فنی تیم‌های ملی فوتبال بانوان است.
در این مدت تلاش کردیم تا اعتماد به نفس بازیکنان را بالا ببریم.
این خودباوری و اعتماد به نفس بچه‌ها را در دیدار امروز برابر ویتنام مخصوصاً در نیمه دوم مسابقه به وضوح مشاهده کردیم.
سرمربی تیم ملی فوتبال جوانان بانوان در پایان خاطر نشان کرد: بازی خوبی را پشت سر گذاشتیم و این بازی برای ما تمام شده است.
تمام تمرکزمان روی بازی بعدی که روز یکشنبه هشتم اردیبهشت ماه برابر کره جنوبی است، گذاشته‌ایم.
انتهای پیام