خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شناسایی ۴۳۸۴ بیمار جدید کرونایی/ ۸۶ نفر دیگر فوت شدند

مهر | سلامت و پزشکی | جمعه، 05 آذر 1400 - 14:52
بر اساس اعلام وزارت بهداشت، در شبانه روز گذشته ۸۶ نفر دیگر از هموطنان بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.
نفر،وضعيت،شهر،كشور

به گزارش خبرنگار مهر، مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام: از دیروز تا امروز ۵ آذر ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۴ هزار و ۳۸۴ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد که ۷۲۰ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۱۰۲ هزار و ۵۶ نفر رسید.
در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۸۶ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۲۹ هزار و ۴۶۲ نفر رسید.
تا کنون ۵ میلیون ۸۴۱ هزار و ۸۷۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند.
سه هزار و ۳۷۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۳۸ میلیون و ۳۳۱ هزار و ۵۴۶ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۰ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۲۲ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۰۷ شهر در وضعیت زرد و ۲۱۹ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.