خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امدادرسانی امدادگران جمعیت هلال‌احمر به ۷۳ حادثه دیده در ۲۴ساعت گذشته

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | جمعه، 05 آذر 1400 - 12:46
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از امداد رسانی نجاتگران این جمعیت به ۷۳ حادثه دیده در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
نجات،امداد،جمعيت

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، مهدی ولی پور، رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: در ۲۴ ساعته گذشته تاکنون ۷۳ عملیات مختلف امداد و نجات انجام شده که ۴۸ مورد آن امداد و نجات جاده‌ای بوده است.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر افزود: امدادگران جمعیت هلال‌احمر ۳۸ نفر از ۱۳۶ مصدوم ناشی از حوادث را به مناطق امن منتقل کردند.
ولی پور تصریح کرد: همچنین ۲۹۶ نیروی عملیاتی در قالب ۹۳ تیم با بهره‌گیری از ۶۳ دستگاه آمبولانس، ۳۰ دستگاه خودروی نجات و ۷ ست نجات به هموطنان خدمت‌رسانی کردند.
بیشتربخوانید
انتهای پیام/