خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فریضه نماز جمعه فردا در استان آذربایجان شرقی برگزار می‌شود- اخبار آذربایجان شرقی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 04 آذر 1400 - 21:54
گروه استان‌ها ــ مسئول شورای سیاستگذاری ائمه جمعه آذربایجان شرقی گفت: آیین عبادی سیاسی نماز جمعه فردا در آذربایجان شرقی برگزار می‌شود.
نماز،جمعه،تبريز،مصلي،مشهوري،نمازگزاران،آذربايجان

حجت‌الاسلام رسول مشهوری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در تبریز اظهار داشت: آیین عبادی سیاسی نماز جمعه فردا در تبریز به امامت حجت الاسلام والمسلمین آل‌هاشم نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز در مصلای اعظم این شهر اقامه خواهد شد.
وی افزود: پیش از خطبه‌های نماز، برادر بسیجی امیر حسین قربانی به مناسبت هفته بسیج سخنرانی خواهد کرد.
مسئول شورای سیاستگذاری ائمه جمعه آذربایجان شرقی در ادامه خاطرنشان کرد: رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی شامل استفاده از ماسک، همراه داشتن مهر و سجاده شخصی و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و پرهیز از تجمع و ازدحام هنگام ورود و خروج به مصلی برای نمازگزاران الزامی است.
مشهوری ادامه داد: درب‌های مصلی نیز از ساعت 11 به روی نمازگزاران گشوده و خطبه‌های نماز همزمان با وقت اذان ظهر آغاز خواهد شد.
وی در پایان تصریح کرد: نماز جمعه در دیگر شهرهای استان آذربایجان شرقی نیز که شرایط عادی دارند، برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/111/ف