خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خدمات شیمی‌درمانی به بیماران سرطانی در دارالشفاء امام رضا(ع) ارائه می‌شود- اخبار خراسان رضوی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 04 آذر 1400 - 13:36
گروه استان‌ها-بیماران مبتلا به سرطان می‌توانند با مراجعه به داراشفاء امام در مجاورت حرم مطهر رضوی، از خدمات شیمی‌درمانی این مرکز استفاده کنند.
بيماران،دارالشفاء،سرطاني،تزريق،داروهاي،امام،ارائه،دارالشفاي، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، بخش شیمی درمانی دارالشفاء از سال 1392 با هدف خدمات‌رسانی به بیماران محروم جنوب شهر مشهد و همچنین زائران مبتلا به سرطان راه‌اندازی شده که در آن، خدمات بیماران دارای بیمه به صورت رایگان ارائه می‌شود و دیگر بیماران از جمله زائران خارجی نیز با پرداخت تعرفه مصوب، امکان بهره‌مندی از این خدمات را دارند.
خدمت به 300 بیمار از ابتدای سال
مسئول بخش شیمی‌درمانی دارالشفاء درباره خدمات این بخش اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تا پایان آبان ماه، 300 بیمار سرطانی از خدمات بخش شیمی‌درمانی دارالشفاء بهره‌مند شدند که این خدمات شامل تزریق داروهای مخصوص شیمی‌درمانی و ارائه خدمات مشاوره و تغذیه‌ بوده است.
تزریق سرپایی داروهای شیمی‌درمانی
خدیجه یونسی در ادامه گفت: شیمی‌درمانی بیماران سرطانی انواع مختلفی دارد که آنچه در دارالشفاء ارائه می‌شود شامل خدمات تزریق کوتاه‌مدت و سرپایی است که در زمان یک تا 6ساعت قابل انجام است.
وی با اشاره به اینکه تزریق داروهای ضدسرطان یا شیمی‌درمانی به دلیل عوارضی احتمالی باید در مراکز خاصی انجام شود، افزود: دارالشفاء امام(ع) با دارابودن بخش‌های آزمایشگاه و رادیولوژی و حضور مداوم پزشک، مرکزی مطمئن برای مراجعه بیماران سرطانی بوده است.
توسل بیماران به حضرت رضا(ع)
وی گفت: یکی از نکات قابل توجه این است که بیماران مراجعه‌کننده به دارالشفاء، درخواست دارند در زمان تزریق داروی شیمی‌درمانی، رو به حرم مطهر بنشینند و در این مدت با حضرت رضا(ع) راز و نیاز کنند که این حس و حال معنوی، هم برای خود بیمار و هم برای همکاران ما بسیار آرامش‌بخش است و باعث تقویت روحیه می‌شود.
بهره‌مندی از داروخانه شبانه‌روزی و متخصص انکولوژی
یونسی ادامه داد: بیماران سرطانی می‌توانند داروهای تجویز شده توسط پزشک معالج خود را از داروخانه شبانه‌روزی دارالشفای امام(ع) و در کمترین زمان ممکن تهیه کنند، همچنین متخصص رادیوتراپی و انکولوژی در روزهای یکشنبه و سه‌شنبه، در شیفت صبح، جهت ویزیت بیماران سرطانی در این بخش حضور دارد.
مسئول بخش شیمی‌درمانی دارالشفای امام(ع) افزود: بیماران سرطانی با ارائه پرونده پزشکی خود می‌توانند همه روزه بجز روزهای تعطیل، از ساعت 7 تا 13، به این بخش در طبقه همکف دارالشفای امام(ع) واقع در دوربرگردان بست شیخ طوسی حرم مطهر رضوی مراجعه کنند.
انتهای پیام/281/ش