خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اصلاح قانون شعاع 120 کیلومتر با جدیت پیگیری می‌شود- اخبار استان تهران - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 04 آذر 1400 - 13:13
گروه استان‌ها- استاندار تهران گفت: اصلاح قانون شعاع 120 کیلومتر در مواد خاص باید با جدیت پیگیری شود تا تولیدکنندگان مانعی در این مسیر نداشته باشند.
توليدي،واحدهاي،افزايش،بهارستان،توليدكنندگان،واحد،منصوري

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بهارستان، محسن منصوری در بازدید از واحدهای صنعتی و تولیدی شهرستان بهارستان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: یکی از مهمترین مشکلات در شهرک صنعتی بهارستان تغییر کاربری اراضی مجاور بین کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی است که جهاد کشاورزی برای موافقت تغییر کاربری 80 درصد ارزش زمین را به‌عنوان عوارض از واحدهای تولیدی طلب می‌کند.
وی بر صدور مجوز توسعه برای افزایش ظرفیت به منظور افزایش تولیدات صنعت‌گران تأکید کرد و افزود: موانع تولیدکنندگان باید توسط سازمان‌های ذی‌ربط مرتفع شود.
استاندار تهران در بازدید از واحد تولیدی کفش بیان کرد: این واحد تولیدی 3 میلیون جفت کفش در سال تولید می‌کند و 130 نفر در این واحد تولیدی مشغول به کار هستند و ظرفیت افزایش دو برابری را دارد.
منصوری با بیان اینکه کمبود مواد اولیه یکی دیگر از مشکلات واحدهای تولیدی است گفت: اصلاح قانون شعاع 120 کیلومتر در مواد خاص باید با جدیت پیگیری شود تا تولیدکنندگان مانعی در این مسیر نداشته باشند.
وی تصریح کرد: اصلاح بخشی از قانون شعاع 120 کیلومتر برای افزایش دو برابری بهره‌برداری از واحدهای تولیدی نباید توسط سازمان محیط‌زیست با مشکل مواجه شود و ایرادات ناچیزی گرفته شود.
استاندار تهران در پایان خاطرنشان کرد: برنامه دولت برای حمایت از صنعت و تولید به‌صورت جهادی است و نباید موانعی پیش روی تولیدکنندگان وجود داشته باشد.
انتهای پیام/ش