سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طالبان: سازمان سیا به‌دنبال تجزیه افغانستان است- اخبار افغانستان - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | پنجشنبه، 04 آذر 1400 - 13:11
برادر سرپرست وزارت کشور طالبان با مسئول دانستن آمریکا برای دو دهه جنگ در افغانستان افزود که سازمان سیا برای تجزیه «امارت اسلامی افغانستان» تلاش می‌کند.
طالبان،حقاني،افغانستان،شبكه،جنگ،پيوستن

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «انس حقانی» عضو ارشد و برادر سرپرست وزارت کشور طالبان گفت که شبکه حقانی خود را از طالبان جدا نمی‌داند و هرگز از این عنوان برای خود استفاده نکرده است.
حقانی تصریح کرد: «شبکه حقانی عنوانی نیست که ما تا به حال از آن استفاده کرده باشیم، این بخشی از برنامه سازمان سیا برای تجزیه امارت اسلامی افغانستان است».
وی با تاکید بر اینکه طالبان عامل اصلی جنگ در افغانستان نبود، آمریکا را مسئول دو دهه جنگ و خونریزی در این کشور دانست و از طرف‌های داخلی جنگ خواست تا یکدیگر را ببخشند.
برادر رهبر شبکه حقانی درباره گزارش‌های مبنی بر پیوستن برخی اعضای طالبان به داعش به بی‌بی‌سی گفت: هیچکس از ما به داعش نپیوسته، به جز چند نفر که در رژیم قدیم حقوق دولتی می‌گرفتند.
وی همچنین تصریح کرد که نگرانی از پیوستن اعضای طالبان به داعش خوراسان وجود ندارد.
پیش از این «امیرخان متقی» سرپرست وزارت خارجه طالبان گفته بود که گروه تروریستی داعش در 70 درصد خاک افغانستان بطور کامل از بین رفته و در 30 درصد دیگر نیز فعالیتش در حال تضعیف شدن است.
از سوی دیگر نیز روند تسلیم شدن تروریست‌های داعش به طالبان در مراکز سابق آن‌ها در شرق افغانستان ادامه دارد.
انتهای پیام/.