خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی وارد هرمزگان شد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 04 آذر 1400 - 12:00
بندرعباس - وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با استقبال علی رئوفی معاون سیاسی‌امنیتی استاندار و عزیزالله کناری‌زاده فرماندار بندرعباس وارد استان هرمزگان شد.
گردشگري،ضرغامي،هرمزگان

به گزارش خبرنگار مهر، سیدعزت‌الله ضرغامی وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی پیش از ظهر امروز پنجشنبه ۴ آذرماه ۱۴۰۰ با استقبال علی رئوفی معاون سیاسی‌امنیتی استاندار و عزیزالله کناری‌زاده فرماندار بندرعباس وارد استان هرمزگان شد.
بازدید از اسکله مسافربری شهید حقانی و بازدید از پروژه‌های گردشگری و میراث‌فرهنگی جزایر هرمز و لارک از برنامه‌های سفر وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به استان هرمزگان است.
ضرغامی با حضور در جزیره هرمز از محل پروژه‌های مرمت قلعه پرتغالی‌ها، مجموعه‌های گردشگری ماجرا و اسماعیلی در جریان فعالیت‌های انجام‌شده در این پروژه‌ها قرار خواهد گرفت.
بازدید از پروژه‌های گردشگری و مرمتی جزیره لارک از دیگر برنامه‌های سفر مهندس سیدعزت‌الله ضرغامی به استان هرمزگان است.