خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تهرانی‌ها تا بهبود وضعیت آلودگی هوا در فضای باز ورزش نکنند

ایسنا | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 04 آذر 1400 - 11:12
مدیر روابط عمومی و امور بین الملل سازمان ورزش شهرداری تهران اعلام کرد: فعالیت ۱۲۰۰ ایستگاه ورزش شهروندی در بوستان های پایتخت به دلیل تشدید آلودگی هوا از روز پنج شنبه چهارم آذرماه تا اطلاع بعدی متوقف شد.
آلودگي،هوا،ورزش،ورزشي،تهران

مدیر روابط عمومی و امور بین الملل سازمان ورزش شهرداری تهران اعلام کرد: فعالیت ۱۲۰۰ ایستگاه ورزش شهروندی در بوستان های پایتخت به دلیل تشدید آلودگی هوا از روز پنج شنبه چهارم آذرماه تا اطلاع بعدی متوقف شد.
به گزارش ایسنا، فرشید اسحاقی با بیان اینکه این تصمیم به دنبال اعلام کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران مبنی بر خطرناک بودن وضعیت آلودگی هوا برای تمامی گروه‌های سنی اتخاذ شده است، افزود: توصیه می شود شهروندان تهرانی تا بهبود وضعیت آلودگی هوا، از انجام فعالیت‌های ورزشی در فضاهای باز خودداری کنند.
به گزارش روابط عمومی سازمان ورزش شهرداری تهران، وی با بیان اینکه انجام تمرینات ورزشی در شرایط حاد آلودگی هوا می تواند آسیب های جدی بر سلامت شهروندان داشته باشد، اظهارکرد: علاوه بر ایستگاه های ورزش شهروندی در بوستان های شهر، تمامی برنامه ها و فعالیت های ورزشی مناطق ۲۲گانه در فضاهای باز نیز تا اطلاع بعدی متوقف خواهد بود.
انتهای پیام