خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مخالفت مالزی با حضور تیم صهیونیستی در مسابقات جهانی اسکواش

مشرق | ورزشی | پنجشنبه، 04 آذر 1400 - 00:18
منابع خبری روز چهارشنبه اعلام کردند، مالزی با حضور وزرشکاران اسرائیلی برای شرکت در مسابقات جهانی اسکواش که قرار است ماه آینده در این کشور برگزار شود، مخالفت کرده است.
مالزي،صهيونيستي،رژيم،اعلام

به گزارش مشرق از الجزیره، مقام‌های مالزی اعلام کردند، اجازه حضور به تیم اسرائیل در مسابقات جهانی اسکواش که قرار است هفتم دسامبر (۱۶ آذر) در این کشور برگزار شود، نمی‌دهند.
در همین حال شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی با تایید این خبر اعلام کرد، فدراسیون اسکواش رژیم صهیونیستی از فدراسیون جهانی این رشته ورزشی خواسته تا مالزی را ملزم کند که اجازه حضور ورزشکاران اسرائیلی را در این مسابقات بدهد.
پیش‌تر وزارت خارجه مالزی در بیانیه‌ای اعلام کرده بود که از آرمان‌های ملت فلسطین حمایت می‌کند.
این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که برخی از کشورهای عربی اخیرا روابط خود را با رژیم صهیونیستی عادی کردند که با خشم ملت‌های منطقه مواجه شد.