خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جریان تحریف اعتقادات مردم را نشانه رفته است

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 03 آذر 1400 - 16:35
شوش- امام جمعه شهرستان شوش گفت: دشمنان ایران با جریان تحریف و جنگ روایتگری، مرز اعتقادی مردم ایران را نشانه گرفته‌اند که باید مواظب ترفندهای دشمنان باشیم.
بسيجي،جامعه،مكتب،دشمنان،ايران،توحيدي،تحريف،عليزاده

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مهدی علیزاده اصل ظهر امروز چهارشنبه در اجتماع بزرگ بسیجیان تاکید کرد: ما باید شاخص‌های مکتب بسیجی را بشناسیم و بر اساس آنها رفتار کنیم و از این رو تفکر بسیجی در آحاد جامعه رواج پیدا کند.
وی با اشاره به اینکه خدامحوری یکی از شاخص‌های مکتب بسیجی است و رویکردهای خدامحوری و حضور در صحنه دو شاخص مهم مکتب بسیجی باید در جامعه نهادینه شوند، افزود: ما باید کارهایمان در جامعه برای رضای خدا باشد نه برای خوشحال کردن یک شخص یا گروهی باشد.
امام جمعه شهرستان شوش به جامعه توحیدی اشاره کرد و افزود: افراد در جامعه توحیدی نسبت به تمامی اتفاقات مسئول هستند اما در جوامع غیرتوحیدی نسبت به دیگر اتفاقات بی‌خیال هستند؛ افرادی که خدامحور بوده همین جامعه توحیدی را در دستور کار خود قرار داده و بر تمامی اتفاقات مسئول است.
حجت‌الاسلام علیزاده، دومین شاخص مکتب بسیجی را حضور در صحنه دانست و اظهار کرد: یک بسیجی باید هر زمانی که انقلاب به آن نیازی داشته در صحنه باشد؛ مثلاً برخی حضورها مقطعی هستند مثل حضور بسیجیان در سیل، کرونا و زلزله اما برخی حضورها همچون فرهنگ و اقتصاد مقطعی نیست.
وی افزود: امروز دشمنان جمهوری اسلامی ایران با جریان تحریف و عرصه روایتگری در حال تلاش هستند تا اعتماد مردم به نظام کمتر شود.
حجت‌الاسلام علیزاده با اشاره به اینکه دشمنان ایران با جریان تحریف به دنبال تضعیف باورها، اعتقاد و اعتماد مردم به نظام هستند، گفت: دشمنان جمهوری اسلامی ایران این روزها با جریان تحریف و جنگ روایتگری، مرز اعتقادی مردم ایران را نشانه گرفته‌اند که باید مواظب ترفندهای دشمنان باشیم.