خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دیدار نوجوانان دهه هشتادی از خانواده‌های شهدا در دهدشت

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 03 آذر 1400 - 10:02
به مناسبت هفته بسیج گروه جهادی سردار شهید سید مسعود نیک‌محمدی طی اقدامی متفاوت با حضور تعدادی از جوانان دهه ۸۰ از خانواده‌های معظم شهدا دیدار و از آنها تجلیل به عمل آوردند.
شهيد،شهدا،جهادي،سيد،گروه،سردار،عنوان،خيانت،بسيج،مسعود

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد به مناسبت هفته بسیج گروه جهادی سردار شهید سید مسعود نیک‌محمدی طی اقدامی متفاوت با حضور تعدادی از جوانان دهه ۸۰ از خانواده‌های معظم شهدا دیدار و از آنها تجلیل به عمل آوردند.
به مناسبت هفته بسیج، گروه جهادی سردار مفقودالاثر شهید سید مسعود نیک‌محمدی با خانواده‌های شهیدان «سردار شهید سید مرتضی‌شیرودی‌زاده»، «شهید اسحاق دیماد»، «شهید علی برز اقبال مقدم» و «شهید ولی برفی پور» بازدید به عمل آورد.
سید محسن نیک‌محمدی در این بازدیدها از مادران شهدا به عنوان نمونه اسوه صبر و استقامت نام برد و اظهار کرد: این ایثارگری، فداکاری و از جان گذشتگی شهدا بوده که امروزه ایران اسلامی در دنیا سربلند و با عزت می‌درخشد.
مسئول گروه جهادی شهید نیک‌محمدی تکریم والدین شهدا را وظیفه همه مسئولان دانست و بیان کرد: باید رشادت‌ها و از خودگذشتگی‌های شهدا و خانواده‌های آنها برای نسل جوان تبیین شود.
وی با استناد به سخنان رهبر معظم انقلاب اهانت به خانواده شهدا را خیانت به کشور عنوان عنوان و تصریح کرد: بی‌اعتنایی به خانواده شهدا و تعرض به آنها خیانت محسوب می‌شود.
به گزارش ایسنا؛ توصیف و بیان برخی کلمات آن‌قدر سنگین است که شاید هیچ قلمی نتواند حق آن را ادا کند نکته مهم و قابل توجه در این دیدارها خواسته فرزند شهید نیک‌محمدی از همسر شهید سید مرتضی شیرودی‌زاده بود که با بغضی بسیار غریب گفت دعا کنید که پدر من هم بعد از ۳۵ سال دیگر برگردد.
گروه جهادی شهید نیک‌محمدی از ابتدای شیوع کروناویروس تاکنون کارهای جهادی زیادی در راستای مقابله با این ویروس انجام داده که می‌توان به توزیع بسته‌های معیشتی بین نیازمندان، توزیع نوشت‌افزار بین دانش‌آموزان نیازمند و تهیه وسایل سرمایشی گرمایشی برای افراد نیازمند نام برد.
انتهای پیام