خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جریمه ۲۰۰ میلیون یورویی ایتالیا علیه آمازون و اپل!

فارس | برگزیده | چهارشنبه، 03 آذر 1400 - 00:12
ایتالیا شرکت‌های آمازون و اپل را به دلیل نقض مقررات مبارزه با انحصار در کسب و کارها ۲۰۰ میلیون یورو جریمه کرد.
جريمه،آمازون،ايتاليا،اپل،يورو،دليل،شركت

ایتالیا شرکت‌های آمازون و اپل را به دلیل نقض مقررات مبارزه با انحصار در کسب و کارها ۲۰۰ میلیون یورو جریمه کرد.
به گزارش خبرنگار رسانه خبرگزاری فارس به نقل از یورونیوز، ایتالیا شرکت‌های آمازون و اپل را به دلیل نقض مقررات مبارزه با انحصار در کسب و کارها ۲۰۰ میلیون یورو جریمه کرد.
این جریمه سنگین از سوی نهاد ناظر بر رقابت تجاری شرکت‌ها با یکدیگر در ایتالیا وضع شده است.
این در حالی است که کشورهای عضو اتحادیه اروپا طی ماه‌های گذشته جریمه‌های مالی متعددی را علیه شرکت‌های آمریکایی و چینی فعال در عرصه فناوری‌های نوین در نظر گرفتند.
در بیانیه نهاد ناظر بر فعالیت شرکت‌ها در ایتالیا آمده است که آمازون ۶۸ میلیون و ۷۰۰ هزار یورو و اپل ۱۳۴ میلیون و ۵۰۰ هزار یورو جریمه شدند.
ایجاد محدودیت در فروش محصولات شرکت اپل از طرف فروشنده‌های دیگر در پایگاه اینترنتی آمازون دلیل جریمه این دو غول دنیای دیجیتال عنوان شده است.
آمازون در واکنش به جریمه این شرکت در ایتالیا اعلام کرد که درخواست تجدیدنظر در این تصمیم را ارائه خواهد کرد.
آمازون این تصمیم را «غیرقابل توجیه» و «نامتناسب» توصیف کرده است.
شرکت اپل نیز اعلام کرد که درخواست تجدیدنظر در تصمیم اتخاذ شده را ارائه می‌کند.
این در حالی است که یک انجمن حمایت از مصرف‌کنندگان در ایتالیا از جریمه وضع‌ شده علیه آمازون و اپل استقبال کرده است.
نهاد ناظر بر رقابت شرکت‌ها در ایتالیا پیش از این در ماه می میلادی نیز شرکت گوگل را به دلیل سوءاستفاده از موقعیت برترش در مقایسه با دیگر شرکت‌ها ۱۰۲ میلیون یورو جریمه کرده بود.
انتهای پیام/