خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش ظرفیت ۳ هزار نفری پزشکی در دستور کار است

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | سه شنبه، 02 آذر 1400 - 22:28
عاملی گفت: در شورای عالی انقلاب فرهنگی در دستور کار داریم که ظرفیت جذب پزشک را حداقل تا ۳ هزار نفر افزایش دهیم.
پزشك،فرهنگي،شوراي،دبير

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی:
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان سعیدرضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار کرد: در تهران با بیکاری پزشکان مواجه هستیم و در سطح ملی توزیع پزشکان به خوبی انجام نگرفته است.
وی افزود: در صورتی هم که توزیع پزشک به خوبی انجام بگیرد بازهم با کمبود جدی پزشک در کشور مواجه هستیم.
دبیر شورای عالی اقلاب فرهنگی بیان کرد: در صورتی که بخوایم شاخص های کشورهای توسعه یافته را برای تامین پزشک در کشور رعایت کنیم باید قدم هایی برای جذب پزشک برداریم.
عاملی ادمه داد: ظرفیت های لازم نیز برای جذب پزشک در کشور وجود دارد با توجه به اساتیدی که در دانشگاه ها آموزش می دهند.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: در شورای عالی انقلاب فرهنگی در دستور کار داریم که ظرفیت جذب پزشک را حداقل تا ۳ هزار نفر افزایش دهیم.
عاملی ابراز کرد: در حال حاضر ۳ درصد داوطلبین رشته های پزشکی جذب دانشگاه می شوند.
انتهای پیام/