سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حفر و تکمیل ۴۶ حلقه چاه نفت و گاز در کشور

ایسنا | اقتصادی، استان‌ها | سه شنبه، 02 آذر 1400 - 15:54
معاون شرکت ملی حفاری ایران در عملیات حفاری از حفر و تکمیل ۴۶ حلقه چاه های نفت و گاز در مناطق نفتخیز خشکی و دریایی کشور در ۸ ماهه امسال خبر داد.
حلقه،شركت،حفاري،نفت،چاه

ایسنا/خوزستان معاون شرکت ملی حفاری ایران در عملیات حفاری از حفر و تکمیل ۴۶ حلقه چاه های نفت و گاز در مناطق نفتخیز خشکی و دریایی کشور در ۸ ماهه امسال خبر داد.
مسعود افشار اظهار کرد: در هشت ماه سال جاری ۴۶ حلقه چاه های نفت و گاز در مناطق نفتخیز خشکی و دریایی کشور حفر و تکمیل شد.
به گزارش ایسنا به نقل از شرکت ملی حفاری ایران، وی افزود: از مجموع چاه های تکمیل شده در این مدت ۴ حلقه تولیدی، ۴ حلقه اکتشافی و ۳۸ حلقه تعمیری بوده است.
معاون شرکت ملی حفاری ایران در عملیات حفاری گفت: از این چاه ها ۳۳ حلقه در گستره عملیاتی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، ۶ حلقه در شرکت نفت فلات قاره، یک حلقه در شرکت نفت مناطق مرکزی ایران، یک حلقه در شرکت مهندسی و توسعه نفت، ۳ حلقه در قالب پروژه و ۲ حلقه در اجرای پروژه های مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران حفاری شد.
افشار با بیان اینکه از ابتدای فروردین تا پایان آبان ماه ۱۴۰۰ متراژ حفاری چاه ها ۵۱ هزار و ۴۶ متر بوده است، عنوان کرد: در حال حاضر ۹ دستگاه حفاری سنگین خشکی ناوگان شرکت در حال جابه جایی در مناطق عملیاتی است.
انتهای پیام