خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ویدئو / عضو طالبان: اجازه نمی‌دهیم داعش به ایران آسیب بزند

ایسنا | بین‌الملل، چند‌رسانه‌ای | سه شنبه، 02 آذر 1400 - 15:53
از زمان روی کار آمدن طالبان در افغانستان، داعش چندین عملیات تروریستی در چند منطقه این کشور انجام داده است. یک ماه بعد از انفجار در مسجد قندهار، طالبان اعلام کرد در درگیری با داعش در مرکز این ولایت، سه عضو داعش کشته شده‌اند و یکی از پناهگاه‌های داعش از بین رفته است. فرمانده امنیت قندهار و یکی از اعضای ارشد طالبان، یعنی گروهی که خود سابقه حملات مختلف را در کارنامه دارد، در گفت‌وگو با ایسنا مدعی است که طالبان اجازه نمی‌دهد چه داعش و چه گروه‌های مشابه آن، به همسایگان افغانستان از جمله ایران آسیبی برساند.
طالبان،قندهار،افغانستان،هرمزي

از زمان روی کار آمدن طالبان در افغانستان، داعش چندین عملیات تروریستی در چند منطقه این کشور انجام داده است.
یک ماه بعد از انفجار در مسجد قندهار، طالبان اعلام کرد در درگیری با داعش در مرکز این ولایت، سه عضو داعش کشته شده‌اند و یکی از پناهگاه‌های داعش از بین رفته است.
فرمانده امنیت قندهار و یکی از اعضای ارشد طالبان، یعنی گروهی که خود سابقه حملات مختلف را در کارنامه دارد، در گفت‌وگو با ایسنا مدعی است که طالبان اجازه نمی‌دهد چه داعش و چه گروه‌های مشابه آن، به همسایگان افغانستان از جمله ایران آسیبی برساند.
تصویربردار: بهنام صحوی / تدوینگر و گوینده: حسین هرمزی