سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمک ۱۸۰ میلیارد تومانی خیران به مراکز نیکوکاری فارس

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 02 آذر 1400 - 14:32
مدیرکل کمیته امداد فارس گفت: در ۸ ماهه امسال خیران ۱۸۰ میلیارد تومان به صورت نقد، کالا و خدمات رایگان درمانی، آموزشی و مشاوره به مراکز نیکوکاری استان کمک کردند.
نيكوكاري،مراكز،رايگان،كمك،استان

ایسنا/فارس مدیرکل کمیته امداد فارس گفت: در ۸ ماهه امسال خیران ۱۸۰ میلیارد تومان به صورت نقد، کالا و خدمات رایگان درمانی، آموزشی و مشاوره به مراکز نیکوکاری استان کمک کردند.
محمد بذرافشان سه‌شنبه دوم آذرماه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه ایجاد مراکز نیکوکاری، امر شناسایی و کمک رسانی به نیازمندان را تسریع و تسهیل می‌بخشد، گفت: در این مراکز از ظرفیت مردم و خیران در راستای کمک به افراد واجد شرایط استفاده می‌شود.
او با اعلام اینکه در حال حاضر ۴۰۷ مرکز نیکوکاری فعال و دارای مجوز در استان فارس فعالیت می‌کنند، افزود: از این تعداد، ۳۱۸ مرکز به صورت محله مبنا و ۸۹ مرکز به صورت تخصصی در زمینه‌های کارآفرینی، فرهنگی، زکات و صنوف فعالیت می‌کنند.
بذرافشان اظهار کرد: در ۸ ماهه امسال خیران و نیکوکاران مبلغ ۱۸۰ میلیارد تومان به مراکز نیکوکاری استان به صورت نقد، کالا و خدمات رایگان کمک کردند.
از این میزان ۳۹ میلیارد تومان به صورت نقد و مابقی به صورت کالا و خدمات رایگان به نیازمندان ارایه شده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان فارس خاطرنشان کرد: خدمات رایگان مراکز نیکوکاری شامل خدمات درمانی، آموزشی، مشاوره و ...
می‌شود.
انتهای پیام