خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ادعاهای جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 02 آذر 1400 - 14:12
«بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی ادعاهای جدیدی را علیه فناوری پهپادی ایران مطرح کرد.
ايران،صهيونيستي،باختري،كرانه،بني،تي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از هاآرتض، بنی گانتز وزیر جنگ رژیم صهیونیستی امروز سه شنبه مدعی شد که ایران تلاش داشته تا به کمک یک پهپاد، مواد منفجره را از سوریه به کرانه باختری انتقال دهد.
به ادعای این مقام صهیونیست، ماجرا به فوریه ۲۰۱۸ بازمی گردد که طی آن، ایران سعی کرد پهپادی را که حامل تی ان تی بوده است؛ از پایگاه «T۴» در سوریه به کرانه باختری ارسال کند.
گانتز همچنین مدعی شد که ایران از دو پایگاه واقع در چابهار و جزیره قشم برای استقرار پهپادهای تهاجمی و انجام عملیات های دریایی استفاده می کند.
این ادعاها در حالی مطرح می شود که پیشتر رسانه صهیونیستی جروزالیم پست در خبری اعلام کرده بود کارگر نظافتچی منزل بنی گانتز به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شده است.
طبق اعلام این رسانه، وی با گروه هکری سایه سیاه ارتباط داشته و پیشنهاد کرده است تا اطلاعاتی مرتبط با وزیر جنگ رژیم صهیونیستی را در اختیار طرف مقابل قرار دهد.