سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تأکید صالح بر هماهنگی بین المللی در مقابله با تروریسم و فساد

ایسنا | بین‌الملل | سه شنبه، 02 آذر 1400 - 09:12
رئیس جمهور عراق بر لزوم هماهنگی بین المللی مشترک برای مقابله با تروریسم، تندروی و فساد تأکید کرد.
عراق،تقويت،ثبات،تأكيد،سوئد،تروريسم،مقابله

رئیس جمهور عراق بر لزوم هماهنگی بین المللی مشترک برای مقابله با تروریسم، تندروی و فساد تأکید کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه شفق نیوز، برهم صالح، رئیس جمهور عراق در دیدار با آن لینده، وزیر خارجه سوئد درباره روابط دوجانبه میان دو کشور و تقویت آن در زمینه‌های مختلف تأکید کرد.
برهم صالح از دولت و نهادهای سوئدی به دلیل حمایت از عراق در زمینه انسانی و مبارزه با تروریسم قدردانی کرد و گفت: روابط عراق و سوئد باید از طریق توافق نامه ها تقویت شود.
ما به دنبال تقویت روابطمان با دوستانمان در جامعه جهانی هستیم و برهماهنگی مشترک جهت مقابله با تروریسم، تندروی و فساد و اقدام جمعی برای مقابله با پیامدهای خطرناک تغییرات آب و هوایی و حمایت از محیط زیست تأکید داریم.
وی گفت: سیاست خارجه ما متوازن است و بر لزوم کاهش تنش در منطقه و تقویت ثبات و امنیت و ارتباط اقتصادی و تجاری مبتنی است.
ثبات عراق عامل محوری برای ثبات منطقه است.
وزیر خارجه سوئد نیز بر پایبندی کشورش به حمایت از امنیت و ثبات عراق و تقویت اقتصاد آن تأکید و از پیشرفت عراق در سطح ملی و تلاشش در زمینه کاهش تنش در منطقه قدردانی کرد.
انتهای پیام