خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 17 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ا‌نجام همه پرواز‌های داخلی و خارجی ماهان طبق برنامه‌ریزی قبلی‌

فارس | اقتصادی | دوشنبه، 01 آذر 1400 - 13:53
طبق اعلام روابط عمومی شرکت ماهان پس از حمله سایبری روز گذشته و ایجاد اختلال در برخی از سیستم‌ها، در حال حاضر همه ۵۹ پرواز داخلی و خارجی ماهان طبق برنامه‌ریزی قبلی انجام می‌شود.
حمله،شركت،ماهان،هواپيمايي،روز

طبق اعلام روابط عمومی شرکت ماهان پس از حمله سایبری روز گذشته و ایجاد اختلال در برخی از سیستم‌ها، در حال حاضر همه ۵۹ پرواز داخلی و خارجی ماهان طبق برنامه‌ریزی قبلی انجام می‌شود.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، شرکت هواپیمایی ماهان در اطلاعیه‌ای درباره آخرین وضعیت پروازهای این شرکت هواپیمایی پس از حمله سایبری، اعلام کرد: ‌به دنبال حمله سایبری روز گذشته و ایجاد اختلال در برخی از سیستم ها به آگاهی می‌رساند با تلاش بی وقفه همکاران عملیاتی و امنیت سایبری, همه ۵۹ پرواز اعم از داخلی و خارجی‌ این شرکت هواپیمایی، طبق برنامه‌ریزی قبلی انجام می‌شود و تلاش شده است ‌اغلب پروازها با کمترین میزان تاخیر صورت پذیرد.
در ادامه اطلاعیه ماهان‌ایر آمده است: سامانه فروش اینترنتی بلیت نیز کماکان به آدرس قبل در دسترس هموطنان‌ قرار داد.
به گزارش فارس صبح روز گذشته بود که شرکت هواپیمایی‌ مورد یک حمله هکری قرار گرفت که این حمله دفع و خنثی شد و پروازها طبق برنامه انجام می‌شود.
انتهای پیام/