خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگیری کلاهبردار ۴۰ میلیارد ریالی در دزفول

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 01 آذر 1400 - 13:24
دزفول- فرمانده انتظامی دزفول از دستگیری یک کلاهبردار حرفه‌ای ۴۰ میلیارد ریالی در این شهرستان خبر داد.
متهم،قضائي،پليس،گراوندي،دزفول

سرهنگ روح الله گراوندی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در پی وصول یک فقره نیابت قضائی از تهران مبنی بر فعالیت کلاهبردار حرفه‌ای که در پوشش شرکت‌های مجازی اقدام به فریب مردم کرده، موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت.
وی افزود: کاراگاهان پلیس آگاهی شهرستان دزفول با انجام اقدامات اطلاعاتی و روش‌های خاص پلیسی محل اختفای متهم را شناسایی و پس از هماهنگی با مقام قضائی و در عملیاتی غافلگیرانه متهم را در مخفیگاهش دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان دزفول تصریح کرد: متهم در تحقیقات پلیس به ۴۰ میلیارد ریال کلاهبرداری اعتراف کرده است.
سرهنگ گراوندی بیان کرد: متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی داده شد.