خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعداد بیماران بدحال کرونا در البرز به زیر ۳۰۰ نفر رسید

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 01 آذر 1400 - 13:13
سرپرست ‌دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته هفت بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده‌اند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به ۶۴۲۶ نفر رسیده است.
نفر،جان،استان،كرونا

ایسنا/البرز سرپرست ‌دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته هفت بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده‌اند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به ۶۴۲۶ نفر رسیده است.
به گزارش ایسنا، دکتر شهرام صیادی درباره آخرین وضعیت کرونا در البرز، گفت: از دیروز تا یکم آذر ۱۴۰۰، ۴۵ بیمار با علائم کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان بستری شده‌اند.
وی افزود: مجموع کل موارد بستری شامل قطعی، محتمل و مشکوک از ابتدای شیوع کرونا تا امروز در استان البرز ۷۸ هزار و ۴۳۷ نفر است.
صیادی با بیان اینکه در حال حاضر تعداد ۲۹۷ نفر شامل موارد قطعی، محتمل و مشکوک در مراکز درمانی بستری هستند افزود: از این تعداد، ابتلای ۹۸ نفر به بیماری کووید ۱۹، تا این تاریخ قطعی شده است.
وی افزود: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته هفت بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده‌اند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به ۶۴۲۶ نفر رسیده است.
صیادی در پایان تصریح کرد: خوشبختانه از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۷۱ هزار و ۷۱۲ نفر از مراکز درمانی ترخیص شده‌اند.
انتهای پیام