خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پومسه‌‌روهای ناشنوای ایران قهرمان جهان شدند

تسنیم | ورزشی | یکشنبه، 30 آبان 1400 - 20:12
پومسه‌روهای کشورمان در مسابقات تکواندو ناشنوایان جهان بر سکوی قهرمانی ایستادند.
ناشنوايان،تكواندو،كره،فدراسيون،جنوبي،رئيس

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی فدراسیون ورزش های ناشنوایان، مسابقات تکواندو قهرمانی ناشنوایان جهان از عصر امروز (یکشنبه 30 آبان ماه) در بخش پومسه انفرادی و تیمی با حضور ورزشکاران کشورهای کره جنوبی، روسیه، تایلند، ایران، اکوادور، ترکیه و اوکراین در خانه تکواندو برگزار شد و در پایان پومسه‌روهای کشورمان در جایگاه نخست ایستادند، ترکیه دوم شد و روسیه و کره جنوبی بر سکوی سوم قرار گرفتند.
در بخش انفرادی مرتضی رضاصفت از ایران قهرمان شد، ورزشکار کره در رده دوم ایستادند و محمود اکبری حمیدی از ایران به همراه ورزشکار کره جنوبی سوم شدند.
مراسم اهدای مدال و کاپ قهرمانی با حضور کیکاووس سعیدی دبیرکل کمیته ملی المپیک، تیشه گران رئیس فدراسیون ناشنوایان، پرگر رئیس کنفدراسیون ورزش‌های ناشنوایان آسیا و اقیانوسیه، پولادگر رئیس فدراسیون تکواندو و یونگ مدیرفنی تکواندو ناشنوایان برگزار شد.
انتهای پیام/