«از غار تا شهر مدرن» منتشر شد
کتاب «از غار تا شهر مدرن؛ انسان از اسطوره تا دکارت» نوشته محمدرضا تقیدخت منتشر شد.
کتاب «از غار تا شهر مدرن؛ انسان از اسطوره تا دکارت» نوشته محمدرضا تقیدخت منتشر شد.
به گزارش ایسنا، این کتاب در ۲۰۳ صفحه و با شمارگان ۱۲۵۰ نسخه توسط نشر همسایه منتشر شده است.
در معرفی کتاب «از غار تا شهر مدرن» آمده است: مباحث این کتاب که در حوزه انسانشناسی فلسفی به تقریر مفهوم انسان و تحول آن از دوره اسطوره تا رنسانس پرداخته است، عمدتا به بازخوانی آرای «رنه دکارت» فیلسوف فرانسوی قرن شانزدهم مرتبط است و تعریف و سرنوشت انسان جدید را در آرای این فیلسوف مطرح و اثرگذار بررسی کرده است.
کتاب علاوهبر پیشگفتاری نسبتا مفصل با عنوان «صورتگر باد»، در چهار برخ (بخش): «در غبار تاریخ»، «رهیدن از آسمان»، «آتش در بیشه» و «بالیده از هیچ» تدوین شده و در هریک از این برخها، جایگاه انسان را در یک دوره تاریخی مورد بحث قرار داده است، اما بنمایه اصلی کتاب، طرح و تقریر تعریف جدیدی است که از انسان در فلسفه دکارت شده و به نظر نویسنده، مبنای جایگاه انسان پس از رنسانس یا انسان جدید است.
از محمدرضا تقیدخت، نویسنده و پژوهشگر، پیشتر چندین کتاب در حوزه فلسفه و ادبیات منتشر شده که از جمله کتاب «نورهان» سال گذشته به عنوان اثر برتر جشنواره فجر انتخاب شد.
انتهای پیام